Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier 2019 Ősz - Élménybeszámoló


Október első hétvégéjén újra egy egész nap szólt csak a körmökről a Corvin Moziban. Bemutatásra kerültek a 2019-es év őszi-téli újdonságai, valamint a látogatók fantasztikus ajándékokkal és a workshopokon szerzett hasznos tudással térhettek haza, a beszerzett újdonságokon kívül.

Október 6-án a közösségi média platformjainkon is követni lehetett, hogy mi történik a Corvin Moziban, viszont ezzel párhuzamossan 4 vidéki városban is hasznos előadások zajlottak kitűnő oktatóink közreműködésével. Most ősszel ezek a helyszínek Debrecen, Szolnok, Kaposvár és Keszthely voltak, és hasonlóan a budapesti helyszínhez szinte teltház volt mindenhol. 

 

A kitelepült boltunkat  órakor nyitottuk meg, de hihetetlen élmény volt látni, hogy már volt aki 8 órtól sorban állt, hogy az elsők között tudja beszerezni az újdonságokat, valamint a legjobb helyről tudja követni az előadásokat. 

A kilenc órakor megnyílt boltot rögtön megrohamozták a látogatók és lecsaptak a rengeteg, gyönyörű újdonságra, amit itt lehetettt először élőben látni és beszerezni, valamint minden más terméket 15% kedvezménnyel tudtak megvásárolni. 

A bolton kívűl az emeleten található nyitott tégelyes résznél és a workshopokon is nagyon sokan fordultak meg és érdeklődtek minden számukra érdekes infromációról. Mire az előadás elkezdődött teljesen megtelt a moziterem, de szerencsére folyamatosan cserélődött a közönség, így mindenkinek volt helye éppen arra az előadásra, ami őt érdekelte. Nagyon örülünk neki, hogy ellátogattatok idén is az eseményre, mind Budapesten, mind pedig a vidéki helyszíneken.

A Nails Premieren látott újdonságok ITT találhatók.