Hírek - Nailympia sikerek Londonban


Idén szeptember végén rendezték meg a műkörmösök egyik legrangosabb versenyét, a londoni körömolimpiát, más néven a Nailympiát. London mellett Orlandoban és Észtországban is megmérettethették magukat a versenyzők, a kanadai verseny pedig novemberben következik.

Két magyar versenyzővel büszkélkedhettünk idén a londoni Nailympián, mindketten csodálatos eredményeket értek el. Majoros Ágnes oktatónk 3-as divízióban versenyzett, ami a már rangos versenyt nyert műkörmösöknek szól. A hosszú és alapos felkészülés meghozta gyümölcsét, 1 arany, 2 ezüst és 1 bronz éremmel a nyakában térhetett haza. Porcelán építés&tip kategóriában 2. helyezett, Perfect match kategóriában 3. helyezett lett. A Perfect match kategória az épített és a tippel készült szett közötti egyezést díjazza. A versenyszámra összesen 75 perc állt rendelkezésre szettenként, ez alatt az idő alatt kellett elkészíteni a körmöket a megadott kritériumok szerint. 

Íme a díjazott alkotás!

Az idei év igazán különleges volt a Nailympia életében, ugyanis 15. születésnapját ünnepelte a rendezvény. A jeles alkalomra egy új versenyszámmal is készültek, mely még korábban sosem került kihirdetésre, ez pedig nem más, mint a Joy of nails with added bling, azaz a valódi "bling" hatást, a váó effektust keresték a körmökben. Aki követi Majoros Ági munkásságát, tudja, hogy a csillogó kövek, strasszok, bling hatás rendszeresen megjelenik az általa készített körmökben, így nem is volt kérdés, hogy induljon-e ebben a kategóriában! Nagyszerű döntésnek bizonyult, hiszen az első ilyen versenyszámban, rögtön is el is hozta 3-as divízióban az 1. helyezést! 

A győztes köröm, matt fekete színnel kombinált pezsgő színű strasszok, 3D Forming Gel rózsával ékesítve!

A BrillBird színeiben versenyzett Vámos Alexandra is, akinek elért eredményére szintén roppant büszkék vagyunk! Az 1. divízióban indult, melyben a nemzetközi versenyen még korábban nem nevezett műkörmösök indulhatnak. Igazán izgalmas kategória, hiszen minden műkörmös nevezhet rá, függetlenül a mögötte álló évek számától, így sosem lehet tudni, milyen versenytársakkal kerülnek össze az indulók. Alexandra Stiletto kategóriában hozta el a 3. helyezést.

A Nailympia születésnapi Joy of nails with added bling száma Alexandrának is elhozta az első helyet, mely óriási teljesítmény első nemzetközi profi versenyén!! Gyönyörűen megépített körömszettet varázsolt káprázatosan csillogó kövekkel biztosítva a bling hatást. 

Gratulálunk a BrillBird külföldi versenyzőinek is!  Nemzetközi mérlegünk az alábbiak szerint alakult:

Daria Proia 1 ezüst, 2 bronzérem
Sylvie Sylvie 2 aranyérem
Veru Krásová 1 aranyérem
Erika Nortier 1 aranyérem
Jana Janecková 1 ezüstérem

Versenyzőinknek felkészülésükhöz, kitartásukhoz, munkájukhoz és sikereikhez ezúton is gratulálunk! Köszönjük, hogy ilyen nagyszerű eredményekkel képviselték márkánkat, kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló eredményekben lehessen részük!