Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier 2019 Ősz


Várunk Titeket sok szeretettel 2019. október 6-án az őszi újdonságokat, trendszíneket bemutató Nails Premierre. Budapesten a megszokott helyszínen a Corvin Moziban találkozhatunk, és hogy a távolabb lakóknak is kedvezzünk, több vidéki helyszínen is ott lesznek oktatóink újdonságainkkal.

Ingyenes egész napos szakmai rendezvényünkön egymást váltják oktatóink a színpadon, számos bemutatóval készülünk nektek, közben élőben kérdezhettek tőlük a Facebook segítségével. Workshopjainkon testközelből figyelhetitek meg, hogyan készülnek a szebbnél-szebb alkotások. 

Budapesten rájuk biztosan számíthatsz!:

Bedő Babett
Kovács Era
Lakatos Zsuzsi
Majoros Ágnes
Marton Bettina
Podoba Anita
Diószegi Beáta /Nemzetközi LadyLash szempillás oktató 
Móréné Kovács Nikoletta /Pedikűr workshop

Mi már nagyon várjuk a 2019. őszi újdonságokat, most sem lesz hiány a gyönyörű színekből, de készülünk építőzselével, rengeteg nailart díszítővel, és számos kiegészítővel, kellékkel is!  Nézzétek meg ízelítőnket!

Most is szuper kedvezményekkel készülünk, minden termékünket 15% kedvezménnyel szerezhettek be, kivéve a 2019 ősz/tél katalógusban szereplő újdonságok.

Ne maradjatok le az izgalmas bemutatókról, a bolti sorban állás helyett idén is arra buzdítunk, hogy használjátok a Megrendelőlapot, töltsétek ki a helyszínen, vagy otthon előre és a Corvin Moziban dobjátok be a gyűjtőládába, és a NailsPremier utáni héten már meg is kapjátok a megrendelt termékeket, természetese a Nails Premieren érvényes árakon, postaköltség nélkül!

Minden évben  bíztatunk Titeket arra, hogy a minél jobban használjátok ki a Nails Premier lehetőségeit, nézzetek meg minél több bemutatót, vegyetek részt a workshopokon. Takarítsatok meg időt és adjátok le rendeléseiteket a helyszínen a megrendelőlapon. A megrendelőlapot itt találjátok. A megrendelt termékekre a Nails Premier akció lesz érvényes! Törzsvásárlói pontokat a rendezvényen és a rendezvényen leadott megrendelések után nem áll módunban beváltani és jóváírni!

   

  

  

  

 

 

Érdemes időben érkeznetek, és a rendezvény végéig maradnotok, hogy bezsebelhessétek ajándékainkat! 2019 ősz/tél újdonság Brush&Go Gel színeink, Design táska és 30%-ok oktatási kupon vár rátok, melyet 2020. február 29-ig válthattok be bármely egynapos BrillBird képzésre az Ó utcai Oktatási központunkban!

A tavaszi nagy sikerre való tekintettel ősszel is megszervezzük a vidéki Nails Premiert! Október 6-án a budapesti rendezvénnyel egyidőben találkozhattok újdonságainkkal 4 vidéki városban is! Hol és ki vár Titeket?

Debrecen - Kispál Luca
Brill Cosmetix Debrecen Kiskereskedés 
Helyszín: 4024, Debrecen, Kossuth utca 21.Csokonai Étterem Delux rendezvényterem  (Ingyenes parkolásra a Unicredit Bank(Kossuth utca 23-25) parkolójában van lehetőség.
Információ: 0620/398-6406, brillbirddebrecen@gmail.com   
 
Kaposvár - Kiss Eszter Szonja
Kaposvár Deja-Vu
Helyszín: 7400 Kaposvár, Kossuth tér, Kapos Hotel - Kristály terem
Információ:3620/388-3000, oktatas@deja-vu.hu
 
Keszthely - Dobó Szilvia                                                                                                    
Zala Brill
Helyszín: 8360 Keszthely Fő tér 3. Balaton Színház, Básti terem
Információ: 3630/369-8488, info@mukoromkeszthely.hu

Szolnok - Kárpáti Orsolya
Párizs Parfüméria
Helyszín: Trendcenter, 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 18/2 (Árkád köz) 
Információ: 3670/246-4152, parizsparfumeria@t-online.hu
 
 
 
 

A képre kattintva megnézheted korábbi Nails Premier videóinkat


 

Ha nem akartok lemaradni az új információkról, akkor figyeljétek folyamatosan honlapunkat és Facebook oldalunkat, csatlakozzatok az eseményünkhöz, és jelezzétek, hogy velünk lesztek a Nails Premieren: https://www.facebook.com/nailspremier/

Cikkünket folyamatosan frissítjük, nézzetek vissza többször az újdonságokért!

Találkozzunk a Nails Premieren a Corvin Moziban és vidéken is!