Hírek - Nyaralós körömtrend


A nyári hónapokban még a visszafogottabb körmök kedvelői is a komfortzónán kívül választanak, főleg ha nyaralásról van szó. Ilyenkor a strandon a köröm a kiegészítő, ami akkor is nagyon jól tud kinézni, ha passzol a fürdőruhához vagy ha nagyon eltér tőle. Ilyen a nyár, bohókás, könnyebb, a szokásoktól eltérő.

 
Ami nyáron elengedhetetlen a neon színek, a lágyabb árnyalatok kedvelői pedig ilyenkor a pasztell neon színeket kérik körmeikre, akár váltakozva! 

 
A színek mellett éppúgy visszatérő kedvenc a fehér, ami önmagában is nagyon jól tud mutatni a lebarnult bőrhöz, de tengerészkék díszítéssel, igazán nyaralós hangulatú lesz.

 
Sokan nyaraláskor tudnak foglalkozásuk miatt hosszabb körmöket kipróbálni, aminek semmi akadálya. Arra viszont érdemes figyelni, hogy ne legyen túl hosszú, ha nincs hozzászokva a vendég, mert nagyon nehéz lesz neki, akár egy fürdőruha megkötés is. De egy jól elkészített műköröm a sós víz hatására se törik le, és nyugodtan be lehet vállalni, hosszabb nyaralásra is, ha tudjuk, hogy jó szakember készítette és magabiztosan hordjuk. 

 
A nyár abszolút slágere a kagylóminta, amit idén csak egy díszítés tudott megelőzni, ami nem más, mint a színátmenetes kagylóminta. Gyönyörű színekkel kombinálható, nagyon feltűnő és közben elegáns.

 
Idén sem lehet melléfogni a nyári motívumokkal: ananász, flamingó, trópusi virágok, pálma levél, mind gyönyörűen mutat a harsány színekkel. Nyári nyomdalemezünk segítségével, pedig még gyorsabban el tudnak készülni ezek a minták. 
 
 

 
Reméljük nyertetek új ötleteket! 
Még több inspiráció Instagram oldalunkon: brillbird.hu