Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier 2019 tavasz - Élménybeszámoló


Április első hétvégéjén a Corvin Moziban a BrillBird körmöké lett a főszerep! Debütáltak a 2019 tavasz-nyár újdonságok, a helyszínre költözött a boltunk és előadásokkal, ajándékokkal, kedvezményekkel vártuk a műkörmös szakma szerelmeseit.

 

A premier napján folyamatosan követni lehetett az eseményeket a Facebook és Instagram oldalunkon. De idén először gondoltunk az ország különböző pontjain élő műkörmösökre is. Így BrillBird Szalon Nails Premiert hirdettünk Debrecenben, Pécsen, Zalaegerszegen és Szolnokon. Ezt korábban sosem tettük, izgultunk, hogy milyen lesz a fogattatás, de elképesztően jól működött és nagyon sokan látogattak el viszonteladóink által szervezett eseményekre is, ahol szintén érvényes volt az akció és ajándékot is kaptam a résztvevők. A különbség annyi volt, hogy egy oktató mutatta be az újdonságokat. 

Kezdjük az elejéről! Évek óta szokásunk a boltunkat előbb megnyitni, hogy előadásra mindenki beérjen. Így már az eredeti kezdés 10 óra helyett, fél 9-kor hosszú kígyózó sor állt az aulában, ami egyszerre volt nekünk egy hihetetlenül jó érzés és egy kis félsz is, hogy nagyon sokan leszünk, és reméltük mindenkinek lesz helye. 

Kilenc órakor megnyílt a boltunk és végre megmutathattuk nektek újdonságainkat, amikkel már hónapok óta készülünk nektek. Az új termékek mellett szokásunkhoz híven idén is jelentős akcióval vártunk titeket és érkezéskor mindeni ajándékot kapott, ahogy az esemény végén is, de ne szaladjunk ennyire előre. 

Mire elkezdődött az első előadás, már megtelt a mozi terem, de a sok program és vásárlási lehetőségnek köszönhetően, mindig le tudtak ülni a vendégek, cserélődtek folyamatosan a nap során. A mozi termes bemutatókon kívül nyitott tégelyekkel is vártunk titeket, hogy megnézhessétek színeiket, plusz az újdonságok is megfoghatók, szagolhatók voltak. Utóbbi azért is volt fontos, mert új pedikűrös alapanyagok is debütáltak, illatos kiszerelésekkel. 

Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan eljöttetek és a sok pozitív visszajelzésnek, ITT olvashatók.

A BrillBird Szalon Nails Premieren megjelent újdonságok ITT találhatók:


Egész évben még több infó a BrillBird Szalon Nails Premierről, az erre létrehozott Facebook oldalunkon. Ahol mennek ki nosztalgia videók, friss információk, akciók és minden ami Nails Premierrel kapcsolatos. Csatlakozz a képre kattintva: