Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier '19 Tavasz - Minden információ!


Jönnek a tavaszi-nyári trendek, újdonságok, akciók a BrillBird szakmai rendezvényén. Várunk titeket április 7-én a Corvin Moziba, ahol 9 órától megnyit a boltunk, 10 órától pedig kezdetét veszik az ingyenes egész napos előadások a moziteremben, és a workshopok. A 20 méteres mozivászonra vetített élő előadások alatt kérdezhettek oktatóinktól a Facebook segítségével.

Várunk Titeket április 7-én legújabb katalógusunkkal, mely tartalmazza a 2019-es tavasz-nyár műkörmös újdonságait, új zselé- és géllakk színeket, kiegészítőket, nail art termékeket. Biztosan állíthatjuk, hogy a 2019-es kiadásban sem fogtok csalódni! 


 

Szuper kedvezménnyel várunk Titeket idén is! Minden termékünket - kivéve a 2019-es katalógus 1., újdonság fejezetében szereplő termékek- 15% kedvezménnyel szerezhetsz be!

 

Minden évben buzdítunk Titeket arra, hogy a minél jobban használjátok ki a Nails Premier lehetőségeit, nézzetek meg minél több bemutatót, vegyetek részt a workshopokon. Takarítsatok meg időt és adjátok le rendeléseiteket a helyszínen a megrendelőlapon. A megrendelőlapot itt talájátok. A megrendelt termékekre a Nails Premier akció lesz érvényes!
 
Lerántjuk a leplet idei porgramunkról! Ismét változatos, tartalmas bemutatókkal várunk Titeket, íme a bemutatók sorrendje:
 
 
 
A rendezvény részleteiről már annyit elárulhatunk, hogy minden résztvevőnek két ajándékkal kedveskedünk, melyet a rendezvény elején és végén adunk át. Érdemes időben érkeznetek, hogy le ne maradjatok róluk! 
 
 
 
 
Most sem maradhatnak el a közkedvelt workshopok, ahol kedvenc oktatódtól közvetlenül kérdezhetsz:
 
 
Idén extra workshoppal is készülünk, a Nails Premier történetében először pedikűr workshopot is tartunk! Keressétek a galérián a körmös workshop asztaloknál.
 
Természetesen Diószegi Beáta LadyLash szempilla oktatóval is találkozhattok, ahogy már megszokhattátok egész nap vár Titeket a LadyLash workshoppal,  termékekkel és az oktatásokkal kapcsolatos információkkal. Keressétek bátran, ha bővítenétek szalonotok szolgáltatásait, vagy elsajátítanátok a legújabb szempillás trendeket.
 
Váruk Titeket szeretettel, idén is a közkedvelt helyszínen a Corvin Moziban, melyet tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyű megközelíteni. Autóval érkezők a környező utcákban és a mozi mögötti Corvin Plazában ingyenesen parkolhatnak vasárnap! Amennyiben kísérőt hoznál magaddal az útra, nekik a Corvin Plaza tud tartalmas időtöltést kínálni.
 
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a rendezvényen nem áll módunkban törzsvásárlói pontokat jóváírni és beváltani. Megértéseteket  köszönjük!

 

Érdemes időről-időre visszatérnetek cikkünkhöz, mert nemsokára megjelennek itt az újdonságok és persze azt is megtudjátok, milyen akcióval kedveskedünk nektek!

 

További információk hamarosan, addig csatlakozzatok az eseményhez, hogy elsőként értesüljetek az újdonságokról!