Hírek - BrillBird trendek: Inspirálódj 2019 színével!


Minden évben izgatottan várjuk, hogy a színek szakértője a Patone cég, mivel rukkol elő az új évre. Idén a LIVING CORAL fantázia nevet kapó árnyaltot választották az év színének, és mi már most oda vagyunk érte!

 

A Pantone szakértői úgy döntöttek, hogy az elkövetkezendő években a tenger színeire fognak figyelni. Ellentétben a tavalyai évvel, amikor az ultraviola árnyalatot választották, ami egy jóval sötétebb szín.

A LIVING CORAL energiát, a természethez való kapcsolódást jelenti. Mindemellett fontosnak tartják, hogy a választással felhívják a figyelmet a környezetvédelemre a korallzátonyok megóvására, amihez mi is hozzájárulhatunk kicsiben: kevesebb papírtörlő használata, egyszer használatos dolgok minimalizálása, hiszen sok kicsi sokra megy!

 

Mi már a BrillBirdnél az előző években is éreztük, hogy ez egy gyönyörű szín, így már most tudunk mutatni nektek szinte minden termékcsaládból, díszítőkből korall árnyalatot. 

 

BRUSH&GO ZSELÉK 

műköröm vagy porcelán körmökre ajánljuk a Brush&Go zselé árnyalatokat, de akár természetes körömre is kenhetők, ha azt megerősítettétek Mani géllel vagy Flexi Hard  Base géllel


CONTOUR PAINT GEL és 3D FORMING

Szintén a 2019 színéből válogattunk a BrillBird árnyalatok közül. Mióta megjelent a Contour Paint Gel nagyon népszerű, most már nyolc színből választhattuk köztük a Contour Paint Gel 4-et, ami egy gyönyörű Korall árnyalat. Aki pedig szerelmese a 3D mintáknak a Forming zselék közt is talál az év színéből. 

 

FROSTY SZÍNEK 

A téli időszakban különösen kedveltek a FROSTY ZSELÉK amik közt szintén találni korall árnyalatot, akárcsak a FROSTY GÉL LAKKOK közt.
A zúzmara és a neon házassága, mindenki felkapja rá a fejét. A visszafogott fehéres csillámlás leple alól „kiabálnak” a neon pigmentek.


 

Hypnotic Gel&Lac és Brush&Go Gél Lakk

A gél lakkok kedvelőinek is széles a választék, itt vannak rögtön a Hypnotic Gel&Lac árnyalatok, amik kifejezetten pigmenáltak. Hypnotic 41-58-60. A Brush&Go Gél Lakk színek közül pedig a 62-es árnyalat, igazán szép korallos. 

A fagyos árnyalatok nagyon jól harmonizálnak a neon színekkel, különböző díszítésekkel, ezek a körmök egyszerűen vibrálnak. Nem is csoda hiszen a 2019-es év a vitalitást az energiát a megújulást szimbolizálja. 

Természetesen nem hagyunk titeket díszítők nélkül, mert a korall árnyalat a NailArt kategóriában is jelen van. A matt és fényes árnyalatok váltakozása, a különböző vendégekhez passzoló díszítők kiemelik a nőiességet, a vendégek egyéniségét, a legtöbben egyszerűen fel lehet applikálni a NailArt Glue géllel, ami fent is marad a vendég következő időpontjáig. 

 

Végezetül pedig egy kis inspirálódás a korall színű körmökhöz, reméljük megjött hozzá a kedvetek. Várjuk alkotásaitokat a BrillBird közösségbe, csatlakozz hozzánk!