Hírek - TOP kedvenc BrillBird Hypnotic gél lakkok


A 2018-as év nem múlhat el nyomtalanul, muszáj megemlékeznünk cikkekben, hogy melyek voltak a legkedveltebb Hypnotic gél lakk színek. Már csak azért is hasznos, mert aki kezdő, vagy csak vásárláson gondolkodik, tudni fogja melyik színnel nem lőhet mellé! Mindegyik szín elérhető a képre vagy a nevére kattintva.

 

1. A legkedveltebb szín valószínűleg univerzalitásának köszönheti az első helyet, hiszen tökéletes alap rengeteg mintához és télen-nyáron kérik. Ez nem más, mint a HYPNOTIC 13 GEL&LAC fehér árnyalat.

2. Nem sokkal a fehér után következik az úgynevezett Shiny Bordeaux árnyalat, talán úgy ismerősebb, hogy Hypnotic 68 Gel&Lac. Szintén nagyon jól kombinálható, sok díszítővel párostíható, nagyon jó alap, de akar önmagában is értékelhető. 


3. Kicsit krémesebb nude-hoz közelibb árnyalat a harmadik helyezett, az pedig a Hypnotic Gel&Lac 31


4. A következő színre ugyanaz igaz, mint az első helyezettre, télen-nyáron használható, tökéletes alap, de önmagában is gyönyörű. Különösen szeretik mostanában mattítva a vendégek. Ez pedig nem másik szín, mint a fekete azaz a Hypnotic 16 Gel&Lac


5. Tavaly előtt ősszel jelent meg, hihetetlen gyorsan kedvencé vált és azóta is töretlen népszerűsge, a gyönyörű Hypnotic 86-os barna árnyalatnak.


6. Sok-sok gyönyörű rózsaszínes-piros árnyalat közül a legtöbben a Hypnotic 91-es árnyalatnak szavaztatok bizalmat, és a vendégek is imádták!


7. Nem sokkal utána következik is a Hypnotic 93 Gel&Lac, ami egy igazán kivételes szín, és még azok is megszerették, akik sosem hordtak korábban kék körmöket.


8. Óóó a Hypnotic 87, ha mesélni tudna hány karácsonyi eseménynél volt ott a vendégek körmein. Enyhe csillogásával, gyönyörű színével sokak kedvence lett.

9. Hát majdnem rózsaszín nélkül maradtunk, de szerencsére a kilencedik helyre becsúszott a Hypnotic 59-es árnyalat. Télen próbáljátok ki mattítva, imádnivaló!


10. A végére a rózsaszín árnyalatok is beerősítettek és a Hypnotic 89-es gyönyörű árnyalattal zárjuk a listát. 


Nektek melyik volt a kedvencetek? 

(Mindegyik szín elérhető a képre vagy a nevére kattintva.)