Hírek - Mit ajándékozzunk egy körmösnek Karácsonyra aminek garantáltan örülni fog?


A Karácsony a műkörmös szakembereknek a munkáról, a kora reggeltől késő estig tartó szoros időbeosztásról szól. Mivel is lehet őket meglepni így Karácsonykor? Milyen ajándék az aminek igazán örülnének? Azt hiszem minden családban elhangzik az a bizonyos kérdés, hogy "mit szeretnél Karácsonyra". Sokszor még mi magunk is nehezen tudjuk ezt megválaszolni, de még rosszabb, ha egy olyan ajándékot kapunk a nagyitól vagy egy távolabbi rokontól amire egyáltalán nincs szükségünk.

Vegyük sorra mivel is lehetne meglepni egy körmöst, aminek biztosan örülne.

- VÁSÁRLÁSI  UTALVÁNY - ezzel biztosan nem lehet mellélőni.  Akkor használja fel az ajándékozott amikor szeretné, arra amit ő szeretne. 

- TOVÁBBKÉPZÉSRE BEVÁLTHATÓ UTALVÁNY - mindig mindenkinek van hova fejlődnie. Aki sikereket szeretne elérni a szakmájában vagy egyszerűen csak ki szeretne tűnni a tömegből, valami egyedit szeretne alkotni vagy gyorsabban szeretne egy-egy szalonkörmöt elkészíteni az biztosan örülne egy ilyen utalványnak. Külön vásárolható építő képzésre beváltható utalvány illetve díszítő képzésre beváltható utalvány is. Amennyiben valaki még csak érdeklődik a szakma iránt akár OKJ-s képzéssel is megajándékozhatjuk. 

- MINŐSÉGI CSISZOLÓGÉP - egy jó minőségű, megbízható csiszológép rengeteget könnyít egy körmös munkáján, kíméli a kezét, gyorsabban tud vele dolgozni a szalonban.  Mielőtt azonban valaki csiszológépet ajándékozna ismerősének tájékozódjon, hogy van-e már neki jobb minőségű gépe. Kezdő körmösök, akik még a szakmájuk elején járnak sokszor kénytelen megalkudni és egy gyengébb minőségű, nem kifejezetten mindennapi szalonmunkához ajánlott géppel kezdik el pályafutásukat. Amennyiben minőségi gépet szeretnék ajándékozni, vagy a BrillBird Brill Drill gépét ajánlanánk, vagy a másik kimagasló minőségű csiszoló gépet az Expert Drillt. 

 

- SZALONBERENDEZÉS, ÚJ ASZTALI VAGY LED LÁMPA - Egy igazán erős, jó fényerejű asztali lámpa szintén elengedhetetlen kellék a szalonban. A legújabb szupererős Brill Pro Table Lamp - asztali lámpa bármely szalon éke lehet. 24 wattos asztali LED lámpa 4 fényerősségi fokozatba állíható, amely köröm fotók készítésénél kifejezetten jó szolgálatot tesz. A feje 360 fokban körbe, 180 fokban felfelé és lefelé állítható. 

Ha a kiválasztott ajándékozottunk régóta nem vásárolt új készüléket szalonjába, akkor biztosan örülne egy LED lámpának. Korábban mindenki még UV lámpákkal dolgozott. Ezek természetesen továbbra is tökéletesen funkcionálnak, azonban míg UV lámpában 3 percre is szükség van egy gél lakk köttetéséhez, ez LED lámpában mindössze 30 másodperc. Könnyű belátni, hogy ha valaki egész nap gél lakkos vendégekkel foglalkozik, az sok időt tud megspórolni, több vendéget tud fogadni egy jó LED lámpa használata esetén. A legújabb Brill Pro UV-LED lámpa már minden anyagot megköt, mozgásérzékelővel lett ellátva, valamint egyedülálló low-heat funkciója csökkenti a köttetés közben keletkező hőt. 

 

 

Sorolhatnánk még oldalakon keresztül az ajándékötleteinket. :-) Színekből sem lehet soha elég - de ez is olyan, amit maga a körmös szakember szeret kiválasztani. Ha bizonytalanok vagyunk inkább kérdezzünk, illetve ha nem ismerjük nagyon közelről az ajándékozottat, akkor maradjunk a vásárlási utalványnál!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!