Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier 2018 Ősz - Információk!


Ingyenes szakmai nap, a BrillBird közösség egy helyen élőben. Óriási akciók, workshopok, a 2019-es őszi/téli újdonságok, nyitott tégely bemutatóasztal, hogy megnézhessétek az összes zselé színeinket. LadyLash bemutató és kedvencetek, az egész napos műkörmös előadások az új termékekkel profi BrillBird oktatókkal élőben, annak érdekében pedig, hogy mindenki lássa az előadásokat, 20 méteres mozivásznon nézhetitek kényelmes moziszékekből.

 

BRILLBIRD BOLT A HELYSZÍNEN -
MEGRENDELŐLAPPAL A KEDVEZMÉNY ÉL, DE SORBAN ÁLLÁS NINCS!

A helyszínen felállított boltunk már 9 órakor megnyitja kapuit, hogy a TAVASZI-NYÁRI újdonságokat beszerezhessétek! Amennyiben nem akartok lemaradni az előadásokról, rendeljétek meg a termékeinket a MEGRENDELŐLAP leadásával. Az így megrendelt termékeket a Nails Premieren érvényes akciós áron postázzuk nektek, a postakölltséget pedig elengedjük! A Megrendelőlap innen letölthető.

Az oldalszám kitöltése nem kötelező! Ha szeretnétek, hogy futárjaink egyike vigye ki a csomagotokat Budapest és vonzáskörzetére értve, akkor kérjük írjátok rá azt is!

Vegyétek figyelembe, hogy a rendezvényen törzsvásárlói pontokat nem áll módunkban jóváírni és beváltani!

 

 

GYAKORI KÉRDÉSEK
a rendezvénnyel kapcsolatban.


- Honnan tudom mire vonatkozik a -20% kedvezmény?
A kitelepült boltunkban egyértelműen jelezve lesz, az újdonságok a kivételek, az új megjelenő kiegészítő katalógus is segíteni fog.
 
- Mivel lehet fizetni a helyszínen?
Készpénzzel és kártyával is!

- Hol lehet parkolni?
Vasárnap a körúton, a mellékutcában is ingyenes, illetve a Corvin Plazában is! 2 perc a helyszíntől.

- Havi akció is érvényes?
Igen, érvényes, tehát ha a havi akció magasabb, akkor az lesz érvényes.
 
- Mi történik, ha valami elfogy a rendezvényen?
Sajnos a hely befogadóképessége véges, de ha ráírjátok a megrendelőlapra, hogy mire van szükségetek, akkor ugyanúgy -20% kedvezménnyel vehetitek meg és a kiszállítás ingyenes. Megrendelőlap: http://bit.ly/2xVeM2M
 
- Mit tud csinálni kísérő?
Két percre van a Corvin Pláza, ahol körbe lehet nézni. A Corvin sétányon éttermek, kávézók, közel edzőterem. Tömegközlekedéssel hamar a belvárosba lehet jutni. Illetve a Corvin Moziban a Nails Premier ideje alatt is lesznek filmvetítések: http://corvinmozi.hu/mozimusor
 
- Törzsvásárlói pontjóváírás van a helyszínen?
Sajnos erre technikailag nincs lehetőség.
 
- Csak szakmabeliek jöhetnek?
Nem, de azért elsősorban szakmabeliek, vagy komoly érdeklődök a szakma iránt szeretnénk lehetőséget adni, ingyenes előadásokra és kedvezményekre.
 
- Mi történik, ha csak fél napot tudok maradni?
Nincs semmi gond, a rendezvény 10-16 óráig bármikor látogatható, a körfolyóson workshopokat is tartunk, oda is lehet menni bármikor kötöttség nélkül.
 
Ha még van kérdésetek, nyugodtan írjátok meg! :)
 
Igyekszünk továbbiakban is mindennap információval szolgálni nektek, ha van kérésetek vagy észrevételetek, nyugodtan írjátok meg, de igyekszünk mindenben a kedvetekbe járni!