Hírek - Miért válaszd a LadyLash szempillás oktatásokat?


2018-ban a LadyLash szempilla termékek és szempilla tanfolyamok is egyaránt megújultak!

 

TAPASZTALAT - ÚJÍTÁSOK

A legújabb irányzatokat követve képzéseinken a legfrissebb tudást sajátíthatjátok el, hogy megismerjétek legújabb szempilla viselési trendeket és a legkorszerűbb anyagokat és technikákat. Diószegi Beáta oktatónk garancia a minőségi, igényes oktatásra és megbízható tudásra.

SZEMÉLYRESZABOTT OKTATÁSOK

A nálunk végzett pillásokat biztos alapok birtokában engedjük el, mely után bátran fordulhatnak oktatónkhoz szettjeik ellenőrzésére, iránymutatásra, a technika esetleges javítására. Oktatásaink kiscsoportban zajlanak, hogy oktatók mindenkivel egyénileg foglalkozhasson.
Egész napos tanfolyamot kínálunk, hogy valódi képzést kapj, ami mögött tudás és gyakorlás áll.

JÓ HELY, JÓ HELYEN

Oktatási Központunk kiváló helyszínen található, a belváros szívében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. A 6. kerület, Ó utca 46. szám alatti oktatótermeinket 2018-ban újítottuk fel, hogy kulturált, kellemes környezetben fogadhassunk benneteket. A Nyugati pályaudvartól 1 villamosmegálló, a 4-es, 6-os villamostól 3 percre, a Deák Ferenc tértől 3 metrómegállóra vagyunk.

KIKNEK AJÁNLOTT?

Lehetsz teljesen kezdő de akár évek óta gyakorló szempillaépítő szakember, minden szinten kínálunk képzéseket, így nálunk biztosan találsz számodra megfelelő képzést.

A már megszokott felső pillasor építésen túl, a LadyLash képzések keretében lehetőség van a színes pillákkal is megismerkedni, az alsó pillasor dúsítási technikáját is elsajátíthatod nálunk, sőt a külföldön nagy népszerűségnek örvendő 3 szintes pillaépítést is oktatjuk.

LADYLASH ALAPANYGOK

Széles szempilla kínálattal állunk a tanulók és a már dolgozó szakemberek rendelkezésére, magas minőségű pillákat kínálunk elérhető áron.

 SEGÍTSÉG AZ ELINDULÁSBAN 

Büszkék vagyunk a nálunk végzett szempilla stylistokra, munkáikról készült képeket szívesen megosztjuk közösségi oldalinkon, ami a többi kezdő és már haladó pillás szakembernek motivációt ad.