Hírek - A nyár új trendje a Jelly Nails


Ahhoz már hozzá vagyunk szokva, hogy a sztárok és körmöseik által ihletett körmök közelében sincsenek a közízléshez, de sokszor még a jó ízléshez se. Egyedül azt rossz nézni, ahogy ezek a trendek egyre jobban népszerűbbek, fiatalok szeretnék kipróbálni, majd pár nap után rájönnek, hogy ez egyáltalán nem illeszthető bele a mindennapokba.

 

Újabban Kylie Jenner a Kardashian család jelenlegi legnépszerűbb tagja indított el egy új divatot, amit ’jelly nails’-nek neveztek el. Az elgondolás egyébként még egyáltalán nem extrém, ugyanis a körömágyon kívüli hosszt átlátszóra építik, amire egy rétegben rákennek egy 80-90-es évek dzsekijeit idéző élénk színt. 

 

 

Ez volt a kiindulási minta, de ahogy ez ilyenkor lenni szokott beindult a kreativitás és különféle variációk készültek erre a sablonra. 

 

 

Az átlátszó műkörömre festett minták nem újdonságok, nem Kylie Jenner fejéből pattant ki, azonban már most látható, érezhető, hogy népszerűvé tette őket egy Instagram poszt által. Két hét alatt, közel 5000 ezer kép került ki ’jelly nails’ hashtaggel. 

 

 

Korábbi években BrillBird alkotásban is láthatók voltak ilyen körmök, egyik éven télen Móréné Kovács Nikoletta készített jelly nails körmöket.

 

 

Nektek tetszik?