Hírek - Tévhitek a műszempilláról


Honnan tudod, hogy jó szempillás szakembert választottál? Miről ismered fel, hogy ki az, aki minőségi munkát készít és rábízhatod magad? Olvasd el Pári Nikoletta cikkét és kiderül.

Kedves Hölgyek! 
 
Régóta hallom és olvasom szerencsétlenül járt hölgyek panaszait, miszerint a hosszú időn át viselt  műszempilla káros a saját szempillákra és attól hullik ki, veszítik el sajátjukat talán örökre!
Szeretném, ha ezek a rossz tapasztalatok nem lennének általánosak ha ez a téma szóba kerül, és nem a félelem és a bizalmatlanság lenne az első, ami eszünkbe jut a szempilla építésről. A műszempilla és a ragasztó használata önmagában nem károsítja a saját természetes szempilláink egészségét, de erről már írtam. /A cikk itt olvasható./ Az már inkább, ha nem hozzáértő kezek és rossz minőségű anyagok használatával épül! Csak is kizárólagosan szakembert keressünk szempillaépítésre! Professzionális - minőségi anyagokkal kell, hogy rendelkezzen -  dolgozzon, az eszközfertőtlenítéstől kezdve a diagnosztizáláson át, az applikálást megelőző alapos szempilla letisztításig. Szintén elengedhetetlen a zselés párnák/orvosi ragasztószalag mindenkori használata. 
 
 
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy vendégünk arc- szemformájának megfelelő ívet, hosszt, szálvastagságot és formát válasszunk, mégjobban kiemelve az arc szépségét!
Ragasztónkat használjuk rendeltetésszerűen, a szempillák töve nem állhat csomókban a ragasztó használatától! Az építés befejeztével a vendégünket csak úgy engedjük otthonába, ha megfelelően elláttuk ápolási és tisztítási tanácsainkkal!
A szempilla stylistok tehát szakértelmükkel lelkiismeretesen és minőségi anyagok felhasználásával készítik el a vágyott pillasorokat. A vendégek feladata, hogy elfogadják a stylingra vonatkozó javaslatokat, az applikálás idejét türelmesen várják ki és tartsák be a stylistok által tanácsolt ápolási- tisztítási teendőket a szemek és a szempillák egészségének megóvása érdekében!

Köszönöm, ha elolvasod!