Hírek - Miért is lenne szükségem műszempillára?


Nem szükségből kell műszempillát viselnünk a hétköznapokban, hanem mert egy jól megválasztott és megépített pillasor, amit szakember készít el szebbé és kifejezőbbé teszi a tekintetünket!

 

Aki egyszer kipróbálja mondhatjuk, hogy függővé válik. Nézzük végig mik azok az előnyök, amit azok a hölgyek élveznek, akik kipróbálják ezt a szolgáltatást:

- Legalább 5 évvel fiatalabbnak látszunk tőle, plasztikai beavatkozás nélkül!

-Praktikus is a mindennapokban!

Felpörgött életet élünk, - sokszor azt sem tudjuk hol vagyunk, vagy hazafelé melyik üzletben felejtettük a bevásárló szatyrunkat- velem már többször előfordult. A legtöbb időt a munkahelyünkön töltjük kemény munkával. Reggel - este utazás busz / metro/ rohanás / dugók... Este ugyanez a sorrend, plusz az otthoni teendők. Alig van időnk magunkra. És valljuk be őszintén hölgyek /lányok, naponta legalább 10 x van erős érzelmi és hangulatváltozásunk. Egy-két pityergés és kész a katasztrófa. Többször láttam már a metrón is, hogy idő híjján, bizony ott, utazás közben készítik el a kis zsebtükrükkel a make-upjukat. Mindenki szereti a szépet, és önmagát is annak szeretné látni.

-Ha műszempillát viselünk, teljesen elhagyható a szempillaspirál használata. Így esős - szeles - havas időben sem kell azon aggódnunk, hogy elkenődik a szemfestékünk! És nem úgy érkezünk haza, fekete karikás könnyes szemekkel, mint egy rosszul sikerült boxmeccs után. Senkit sem szeretnék lebeszélni a szempillaspirál használatáról, nekem is van, alap darab. De egy szépen applikált szett, nappali smink hatását adja és egy kis önbizalmat. Egy jól formázott szemöldök és a hozzánk illő pillasorunk harmóniába hozza az arcunkat és a hétköznapjainkba örömet is hoznak.