Hírek - Így válassz körmöket a nyári ruhatáradhoz


Nem véletlenül a szlogenünk, hogy körmöd az ékszered, hiszen ez fokozottan jellemző a nyári időszakban. Ilyenkor egyre lengébben öltözködünk, kevesebb kiegészítőt hordunk, mert azok zavaróak lehetnek a melegben.

 

Na de körmök! Nem izzadnak ránk, sosem felejtjük felvenni őket és mindig előtérben vannak, így a legfontosabb, hogy ápoltak legyenek, ebben az időszakban különösen a lábkörmök is.

Tippünk, hogy öltözz a nyári ruhatáradhoz!

1. Nézd át a nyári ruháidat, hogy milyen színek jellemzik, írd ki azokat az árnyalatokat, amelyek többségében van. Ha van rá lehetőséged fotózd le azokat a színeket, hogy későbbiekben könnyebb legyen hozzá színt választani a körmösödnél, vagy ha körmös vagy akkor vásárláskor.

2. Ha túl sok színre lelsz a ruhatáradban, akkor emelt ki belőle azokat az árnyalatokat, amelyeket szívesen hordanál a kezeiden/lábaidon. Válaszd ki azokat a színeket, amelyekből több van és a legtöbb színhez párosítható.

3. Az is érthető, ha biztosra szeretnél menni, ebben az esetben válassz nude vagy francia körmöket, amit nyárisíts díszítéssel pl.: NailArt Dots, Magic por.

 

Jöjjenek az inspirációs képek, színkódokkal, amiket elértek a webáruházban, ha rákattintotok! 

 

Brush&Go zselé Go 6
Brush&Go zselé Go 18

 

Brush&Go zselé Go 9

 

Hypnotic Gel&Lac 12

 

Color Gel C70

 

Hypnotic 73 Gel&Lac

 

 

 

NailArt Dost díszítő HOLO 

 

Brush&Go Gél Lakk GOGL 57

Brush&Go Gél Lakk GOGL 29