Hírek - Szalon Nails Premier 2018 tavaszi-nyári újdonságokkal


Ismét elérkezett a várva-várt időszak, a BrillBird kínálata megújul a legfrissebb tavaszi-nyári trendeket követve!

Idén is a Szalon Nails Premieren mutatjuk be újdonságainkat. Várunk április 15-én a Corvin Moziba, ahol 9 órától megnyit a boltunk, 10 órától pedig kezdetét veszik az ingyenes egész napos előadások a moziteremben, és a workshopok. A 20 méteres mozivászonra vetített élő előadások alatt kérdezhettek oktatóinktól a Facebook segítségével. 

 

 

KEDVEZMÉNYEK - mindenre -20% kedvezmény 

A Szalon Nails Premier egy nagyon különleges alkalom számunkra, amikor látjuk mennyien jöttök el, használjátok termékeinket, úgy érezzük köszönetet kell mondanunk mindezért. Szeretnénk megajándékozni benneteket, a nyitáskor és a rendezvény végén is új színekkel kedveskedünk nektek.

Továbbá, hogy a lehető legkönnyebben hozzájussatok a termékekhez, 20% kedvezménnyel szerezhetitek be a termékeket, a tavaszi katalógus újdonság fejezetén kívül. A készlet erejéig még kifutó termékeinkkel is találkozhattok, gyorsnak kell lennetek, ha be akarjátok szerezni ezeket a termékeket, 30-50% kedvezménnyel!

 

BRILLBIRD BOLT A HELYSZÍNEN - MEGRENDELŐ LAPPAL A KEDVEZMÉNY ÉL, DE SORBAN ÁLLÁS NINCS!

A helyszínen felállított boltunk már 9 órakor megnyitja kapuit, hogy a TAVASZI-NYÁRI újdonságokat beszerezhessétek! Amennyiben nem akartok lemaradni az előadásokról, rendeljétek meg a termékeinket a MEGRENDELŐLAP leadásával. Az így megrendelt termékeket a Nails Premieren érvényes akciós áron postázzuk nektek, a postakölltséget pedig elengedjük! A Megrendelőlap innen letölthető. Az oldalszám kitöltése nem kötelező!

Vegyétek figyelembe, hogy a rendezvényen törzsvásárlói pontokat nem áll módunkban jóváírni és beváltani!

 

TÉRJÜNK RÁ AZ ÚJDONSÁGOKRA!

 

Számos új terméket, új színek a nude árnyalattól a paszteleken át egészen a neon variációkig. Nem lesz egyszerű dolgod, ha  választani akarsz közülük!  Hozunk nektek gél lakkokat, zseléket, NailArt műkörömdíszítő elemeket, gépeket, kiegészítőket,  na de nézzük is meg közelebbről mire számíthattok.

Az idei év első újdonsága a Future Gel- Polygel Akril Zselé, amely az építő zselék és porcelánok pozitív tulajdonságait ötvözi. Lámpában köt, így nem kell attól tartanod, hogy a forma kialakítása előtt megkötne, viszont egyszerű, gyors mozdulatokkal felvihető és pontosan eldolgozható. Gyors, tartós és pontos munkát eredményez. Ha már fogytán az anyag, a Future Gel Tube Pusher-rel könnyítheted meg az anyag kinyomását.

 

 

 

ÚJ LÁMPA ÉS MATT HATÁS

 

Már rengetegen ismeritek, de még mindig sokan most fedezitek fel a Brill Pro UVLED Lámpánkat

A hír igaz, valóban minden BrillBird műköröm alapanyagot megköt, bátran próbáld ki azokkal a termékekkel is, amelyeket korábban csak UV fényben kötöttek. A Matt Extra Top a tartós, egyenletes matt hatás titka, a most roppant népszerű matt körmök záloga.

 

  

Az Extra White Porcelánport a hófehér körmökhöz ajánljuk, szalonmunka és versenyzés során is gyönyörű körmöket varázsolhattok vele.

 

Mivel találkozhattok még a Premieren?  

Természetesen nem maradhatnak ki kedvenceitek, a SZÍNEK. Jelentkezünk 6 új  Hypnotic Gél Lakk színnel, a tartós, oldható, csíkozásmentes, erősen pigmentált termékcsaládunk nagyon kedvelt köztetek. De persze jönnek új Brush&Go Gél Lakk, Brush&Go Zselé és Designer zselé színek is, mind-mind a tavasz-nyár jegyében. A macskaszem hatás kedvelőit sem hagytukújdonság nélkül, számukra 3 új Cat Eye Gél Lakk  variációval készülünk és hogy hogyan hozhatjátok ki a legtöbbet belőlük, azt  a Premieren meg is mutatjuk. Egy teljesen új és hiánypótló zselé termékcsoporttal is jelentkezünk, a Contour Paint Gel-ekkel a kontúrozás leegyszerűsödik, sűrűsége éppen a kontúrvonalak megfestéséhez kiváló.

A díszítésről se feledkezzünk meg. A gyors minták kedvelőinket Fuchsia pink nyomdalakk és új transzferólia zselé érkezik. A tökéletes homokhatást pedig a 3 árnyalatban érkező Sand Dust homokszemcséhez hasonlító anyagával érhetitek el.

Újdonság színeinket kedvezményesen is beszerezhetitek, két készletünk, a Bubblegum Hypnotic Gél Lakk Készlet /64, 68, 88, 89/ és az Amore Mio Brush&Go Gel Készlet /Go84, Go87, Go88, Go8/ mindig nagyszerű lehetőséget kínál a színek kipróbálására.

 

TOVÁBBI ÚJDOSNÁGOK:

-Illatosított Cleaner 400ml

-Gyöngyvirág illatú Cleaner 50ml, 100ml

-Hegyes gyémánt csiszolófej -mattításhoz, a sáncokhoz tökéletesen befér.

-Titanium Karbid frézer kúpos -töltéskor az anyag peremének levékonyítására.

-Nagy fejű szilikon ecsetszett -3D forminghoz, krómporhoz, 3 db-os készlet, 5 különböző fejjel.

-Nyeles tip 50 db-os natúr és fekete színben -mutasd meg színeidet, mintáidat vendégeidnek.

-Poszterek 3 új designban (méret 40X50cm)

-3 féle új Időpontkártya (Kettő extra kedvezményes mezővel, mellyel a 11. alkalommal kedvezményt adhatsz vedégeidnek)

-BB Póló fekete és fehér színben

-Kéztámaszhuzat fekete és fehér színben

 

 

És mi várható még a közeljövőben?

-LED  Pro Max UVLED Lámpa - Minden anyagot megköt, elegáns kvitelezésű UVLED lámpa

-Star UVLED Cső - minden anyagot megköt, sőt még a foglalata is forgatható! Eelgant és Tunel UV lámpához

-Portalanító kefe

-Extra Cat Eye Magnet -extraerős mágnes

 

LadyLash szempilla bemutatóval is várunk Benneteket, 10-től 16 óráig minden, szempilla építéssel kapcsolatos kérdésre választ kaphattok. Az eseményen leadott rendelésekre -20% kedvezményt adunk, illetve élni fog a havi akció is!