Hírek - Telt ház a BrillBird Szalon Nails Premieren


Az eddigi évek legjobb BrillBird Szalon Nails Premierét rendeztük meg. Hogy miért? Elsősorban azért, mert hihetetlen sok pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, ami a legfontosabb. Emellett olyan műköröm újdonságokat fejlesztettünk április óta, amelyek szintén jó visszhangot kaptak tőletek. Az pedig, hogy telt ház volt, minden képzeletünket felülmúlta, elképesztően jó érzés volt!

Reméljük, kevesen vannak, akik még sosem jártak az évek alatt BrillBird Szalon Nails Premieren, vagy nem hallottak róla. Az eseményt azért találtuk ki, hogy minden félévben bemutathassuk Nektek az új színeket, új kellékeket, és ingyenesen inspirálódhassatok, tanulhassatok műköröm oktatóink élő előadásaiból, na meg, extra akciókkal készülünk mindig erre a napra. 

Idén is széles spektrumú előadásokkal töltöttük fel a Nails Premier programját nektek, hogy minél több információval, ötlettel gazdagodjatok. Díszítő és technikai bemutatók, rágott köröm korrekció, mind bekerült repertoárba, sőt az utolsó előadásnál a közönség dönthetett arról is, hogy még milyen mintát készítsen Marton Bettina. 

 

Ha nem szeretnétek lemaradni a következő BrillBird Szalon Nails Premier eseményről ITT tudtok csatlakozni az oldalhoz, ahol először publikáljuk az eseményt, akciókat!