Hírek - 10 BrillBird újdonság, amit már nagyon vártatok!


Az a nagyszerű dolog történik hónapok óta, hogy folyamatosan jövünk ki újdonságokkal, és ami még ennél is jobb, a Ti igényeitek szerint válogatjuk össze őket. Reméljük, sokatok megtalálja a kívánt terméket, amik még bővülni is fognak!

Biztosan észlelitek ti is, hogy milyen telített a műkörmös szakma, apró dolgokon múlik, hogy egy új vendég marad-e nálatok vagy megy a következő utcában dolgozó műkörmöshöz. Ilyenek például az, hogy egy adott manikűrös mennyire tud lépést tartani a divattal termékek terén, emellett természetesen a megfelelő képzettség, minták beújítása, igényes szalon stb.

Mi abban tudunk segíteni, hogy azoknak, akik BrillBird elkötelezettek folyamatosan lehetőséget adnunk arra, hogy világszínvonalú, külföldön is elismert termékkel dolgozhassanak, legyen az díszítő, építő, vagy gumikesztyű. Emellett pedig OKJ-s képzéseinkkel, továbbképzésekkel, ingyenes nyílt napokkal és szakmai rendezvényekkel biztosítjuk a műkörmösök tudását.

Nézzük csak, mik azok az újdonságok, amikre érdemes beruházni, megkönnyítik a szalonmunkát és növelik a vendégek elégedettségét. A képekre kattintva elérhetitek a termékeket a webáruházban. 
 

 COLOR GÉL LAKK C79 - Gyönyörű neon piros 

Új élénk színű piros gél lakkal bővültünk! A piros a vendégek kedvence, árnyalatai közül mindenki megtalálja a stílusához illőt.

Ár: 2 280 Ft

Használati sorrend:

Zsírtalanítás, mattítás, Nail Prep vagy Spray Prep és Primer 1 használata után Bond Gel-lel alapozunk. A színes fedés (szükség szerint egy vagy két vékony réteg) után TOP átlátszó GEL&LAC-kal fedünk. 

 

 

 

 

 

BB CLEANER WIPE

100 darabos eldobható törlőkendő. Nem kell külön fixáló folyadékot használni, hanem ezzel megkönnyíthető és gyorsabbá tehető a fixálás folyamata, csak kibontod a csomagot és már törölheted is.

100 darab van a dobozban, egyesével csomagolva, eldobható, egyszer használatos.

Ár: 1 450 Ft

 

 

 

 

 

 

 

NAILART GLUE GEL

NailArt Glue Gel - A tartós kövek ragasztója! Tégelyes praktikus kiszerelés, aminek köszönhetően, csak annyi ragasztót veszünk fel, amennyire szükség van.

LED fényben 15 másodperc alatt köt, a díszek hetekig megmaradnak. Ráadásul nagy méretű kövek ragasztására is alkalmas, a kedvelt pixie köveket pedig átlátszó anyagának köszönhetően igényesen, tartósan fel lehet ragasztani. Fixálást igényel.

Ár: 990 Ft

 

 

 

 

 

 


NUDE NAILART TIP

Megérkeztek a Nude NailArt tipek, melyet csak bufferrel kell előkészíteni. 50 darab/csomag kiszerelésben.

Ár: 980 Ft

 

 

 

 

 

HOLO NAILART DOTS 06

Dobd fel vendégeid körmeit hologrammos pöttyökkel! Ezekkel a szikrázóan fényes pöttyök minden színhez jól állnak!

Ár: 690 Ft

Így használd:

 - A NailArt Dots kerek formájú díszítők ragacsos felületet igényelnek a masszív tapadáshoz

- Beépíthető műkörömbe és gél lakkba is egyaránt 

- Miután megkötött fedést igényel

 

 

 

 

 

 

BB LILA MUNKAKÖTÉNY

Nőies fazonú, állítható nyak-és derékpántokkal és zsebbel ellátott elegáns, portaszító kötény.

Ár: 3 300 Ft

 

 

 

 

 

 

 


BB OMBRE ECSET

Szintetikus szőrű ecset, kifejezetten ombre technikához. Színelmosást könnyítő feje felgyorsítja a munkát és látványos, egyenletes színátmenetet képez.

Ár: 2 350 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

BB AUTOMATRICA - két fajta

Kétféle műkörmös matricánkat kiteheted autódra vagy akár a szalonban is!

Ár: 500 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BB NITRYL GLOVES GREEN - SZÍNES NITRIL KESZTYŰ lila-zöld 100 DB -  több méretben

Púdermentes nitril gumikesztyű. 1 dobozban 100 db kesztyű van.

Ár: 3 490 Ft

 

 

 

 

 

 


BB DYNAMIC LED LÁMPA

36 WATTOS LED LÁMPA 18 DARAB SZUPERERŐS LED IZZÓVAL ÉS MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL

Ár: 13 500 Ft

 

Mozgásérzékelős be/ki kapcsolás funkcióval rendelkezik, a vendég csak bedugja a kezét és a lámpa automatikusan bekapcsol.
 
1 ÉV GARANCIÁVAL