Hírek - Új BrillBird viszonteladó nyitott boltot a Westendben


Újabb és újabb BrillBird viszonteladói boltok nyílnak országszerte. Rendkívül nagy az érdeklődés a kiváló minőségű és megbízható BrillBird termékek iránt, így napról napra újabb viszonteladókkal gazdagodunk, akik szintén elkötelezettek a magas minőségű szolgáltatások terén.

 

Mindig öröm számunkra, ha bővülünk, ezúttal a Budapesten a Westend bevásároló központban is beszerethetitek május 12-től (péntek) a BrillBird termékeket. A műköröm Centrum nevet viselő üzletben széles árukínálatból választhattok. A bolt elhelyezkedésileg is kedvező, hiszen a Westendben az aluljáró szinten található a DM-mel szemben.  

 

Célunk, hogy pontosan ugyanazt a szolgáltatást, kiszolgálást, továbbképzést kapjátok meg náluk is amit Budapesten, az Ó utcában megkaphattok.Ez a fejlődés nem csak belföldön érzékelhető, egyre több külföldi viszonteladóval is rendelkezünk. A BrillBird termékek megtalálhatóak: Olaszországban, Romániában, Szlovákiában, Görögországban és most indulnak új viszonteladóink Lengyelországban, Franciaországban, a BENELUX Államokban, Írországban és Ausztriában.

Viszonteladók jelentkezését várjuk: sales@brillbird.hu

BrillBird termékek lelő pontok