Hírek - BrillBird átváltoztatás 2017 - Egy nő arcai


Már-már hagyománnyá vált nálunk a BrillBirdnél, hogy évente egyszer átalakítás nyereményjátékot hirdetünk. Fontosnak tartjuk, hogy csapatunk segítségével kihozzuk az alanyunkat a komfortzónájából, azáltal, hogy a hétköznapitól eltérő sminket, frizurát és körmöket varázsolunk neki!

 

A nyereményjáték nyertesének sminkjét Benkő Dorina Make up Artist készítette el, ruháját pedig a Moonfallia ékszereivel egészítette ki styltistunk. Barbi körmeit pedig két BrillBird oktatónk is kezelésbe vette. Marton Bettina 3D virágokat alkotott, Majoros Ági pedig elegánsan díszített gél lakkot készített modellünknek. Az eredményt pedig megörökítette a El'magic agency fotósa. Barbi képe a BrillBird Katalógus 2017/18 gél lakkos fejezeténél található meg. 

Barbinak régóta vágya volt, hogy egyszer résztvehessen egy profi fotózáson, alig hitte el, hogy valóban ő nyert. Modellünkön érződött az, hogy jól érzi magát, így a munka is könnyen ment, de meséljen ő: 

,,Amikor megtudtam, hogy engem sorsoltak ki, a főnyeremény nyerteseként egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy ez valóban megtörtént. Mikor felvette velem a kapcsolatot a BrillBird a portfolió fotózással kapcsolatban, akkor realizálódott bennem, hogy tényleg megyek a fotózásra és egy álmom válik ezzel valóra. A fotózás napján fél 8-ra kellett mennem, ahova nagyon izgatottan indultam, hogy végre beteljesedhet egy dolog a bakancslistámról.

 

A fotózást megelőzte egy pár órás készülődés, amely remek hangulatban telt. Kiszeretném emelni, hogy az egész átalakítás során mindenki nagyon professzionális, kedves, segítő és barátságos volt!

 

A műkörmök nagyon fontos szerepet töltenek be a hétköznapjaimban és számomra, azzal hogy Kovács Erika és Marton Bettina műkörömépítők elkészítették a körmeim a fotózásra egy álom vált valóra. Nagyon köszönöm az egész napot, iszonyúan jól éreztem magam és további hasonlóan sikeres karriert kívánok a BrillBird csapatának!"