Hírek - KÉPZÉSI ELŐLEG TOVÁBBKÉPZÉSEINKNÉL


A díj teljes egészében levonódik a képzés díjából.

A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.3 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz. Ezért 2016.július11-étől a továbbképzéseinkre jelentkezőktől 8000 forint képzési előleget kérünk, melyet az oktatóközpontunkban vagy banki átutalással is befizethettek.
A jelentkezőket a képzési előleg beérkezésének sorrendjében regisztráljuk! A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül,
 kizárólag azok kerülnek csoportban illetve a tanfolyam névsorában, akik az előleget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon
 MINDENKÉPP szükséges a képzési előleg befizetése.

Titeket továbbra sem terhel plusz költség, csak a jelentkezési folyamat egészül ki egy pluszlépéssel!

Részletek:

  • A 8000 forintos díj teljes egészében levonódik a képzés díjából.
  • A  képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési előleget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk.
  •  Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész.
  • A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 1 héttel szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk. 
  • A képzés megkezdése előtti 7. napon belül is van lehetőség jelentkezni a képzésre. Ebben az esetben is mindenképp szükséges a regisztrációs díj befizetése, azonban ebben az esetben a regisztrációs díj visszamondás esetén már nem jár vissza.
  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát (azaz a képzés előtt 1 héttel), a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszaadni. 
  • Az esetleges kedvezményeket (OKj-s kedvezmény, referenciaszalonos kedvezmény, kedvezménykártya, ajándékkártya) a képzés napján tudjuk jóváírni.
  • A befizetett tanfolyami előlegről, minden esetben értesítést küldünk e-mail-es vagy sms formájában, illetve a tanfolyam megtartása előtt 7 nappal e-mail vagy sms formájában értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról illetve elmaradásáról. (3 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)


Fizetési lehetőségek:

  • Személyesen, készpénzzel  az oktató központban (1066 Budapest, Ó utca 46. mindenhétköznap 09:00-tól 17:00-ig)
  • Banki átutalással


A 8000 forintos összeget egyéni tranzakcióként, a cég bankszámlaszámára kell átutalni.

Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2012.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a képzési előleg befizetése!!!