Hírek - Miss Spinner 2017 - Kerekesszékes szépségverseny


A kezdeményezés hosszú utat járt be napjainkig, sok emberhez eljutott a felhívás. Idén pedig újra értéket szeretnének teremteni a szervezők. 2017-ben a 4. alkalommal rendezik meg az aktív kerekesszékes szépségkirálynő választást!

 

2012-ben útjára indult egy küldetés. Egy küldetés, amelynek legfőbb üzenete az volt, hogy megmutassa: a kerekesszékes hölgyek számára is ugyanolyan fontos a szépség és a nőiesesség, mint ép társaiknak.

A BrillBird pedig fontosnak tartja, hogy egy olyan kezdeményezés mellé álljon, amely a szépségszakmához kapcsolódik, mindemellett nemes célt szolgál, jelen esetben, hogy a kerekesszékes nőknek önbizalmat, új élményeket nyújt, megélve nőiességüket.

Az első kerekesszékes szépségkirálynőnk, Varga Kata örömteli pillanata: amikor hivatalosan is elnyerte a királynői címet.


2017-ben az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan, újra megrendezik a Kerekesszékes szépségversenyt, ahol neves zsűrigárda közreműködésével megválasztják a legszebb kerekesszékes hölgyet! Téged is várnak, hogy megmutasd a benned lakozó NŐT!

Színes programokkal, és persze értékes nyereményekkel várnak szeretettel mindenkit, emellett profi fotós, fodrász, sminkes, ruhatervező, körmös, valamint koreográfus segítségével varázsolnak igazi hercegnőt a jelöltekből.

 

 

Szeretnéd másképp szemlélni önmagadat?

Megmutatnád szépségedet, személyiségedet a nagyközönségnek?

Új kapcsolatokra és egy életre szóló élményre szert tenni?

Most itt a lehetőség!

Jelentkezés ITT részletes információkkal.

Jeleztkezési határidő:

2017. március 14. 23:59

 

 

Ha elmúltál 18 éves (vagy az idei évben ünnepled nagykorúvá válásodat), de még nem töltötted be a 45. életévedet, kommunikációs szinten beszélsz magyarul (nem kizáró ok, ha akcentusod van), kézi hajtású kerekesszéket használsz, és önállóan használni is tudod - tehát aktív életet élsz - akkor ne habozz, jelentkezz még ma! Határon túli hölgyek jelentkezését is várják!