Hírek - Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Kedves BrillBirdösök!


Elérkezett az év vége, gyorsan elrepült ez az év is. :-) Szeretnék a teljes BrillBird csapat nevében Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és csodaszép körmökben gazdag Újévet Kívánni Nektek!!!

 

Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a BrillBird márka tovább fejlődött 2016, a népszerűsége is óriási mértékben nőtt. Amire személy szerint igazán büszke vagyok, hogy a BrillBird márka egy igazán összetartó, egymást segítő, támogató közösségget tudott kialakítani, amit egyértelműen Nektek köszönhetünk! Mi is igyekszünk Titeket a szakmai fejlődésetekben támogatni step by step fotó és videó sorozatokkal akár a mukorom.hu oldalon vagy https://www.facebook.com/BrillBirdHungary/ Facebook oldalunkon. Karácsonyi -Szilveszteri köröm-ötletekkel is igyekszünk segíteni munkátokat, amit a linken keresztül tudtok megtekinteni: http://www.brillbird.hu/mukorom-mintak/karacsonyi-szilveszteri-mukorom

A fejlődés természetesen nem áll meg, folytatódik 2017-ben is!!! Remélem minél előbb találkozhatunk Veletek továbbképzéseinken, nyílt napjainkon illetve a tavaszi Nails Premieren!

Kellemes Ünnepeket, nagyon jó pihenést kívánunk Nektek az ünnepi hajtást követően illetve nagyon sok sikert kívánunk nektek 2017-ben is!

 

Ungár Katalin

ügyvezető

a BrillBird csapata nevében