Hírek - Őszi-téli körömdivat – Sosem volt még ilyen sokszínű a paletta!


Az őszi-téli időszak a trendek igazán nagy kibontakozása, ilyenkor eresztik be az üzletekbe a legnagyobb újításokat a divatházak, extra trendeket, kollekciókat, ugyanez igaz a körmös világra is.

Az idei szezonban keverednek az effektek az érzéki mintákkal, színekben pedig a fémhatás és a púderszínek kontrasztja adja meg a sikkes megjelenést. Az utóbbi pár évben olyan fejlesztések mentek végbe, ami egy teljesen új dimenzióba emeli a műkörmös szakmát és a körmök világát. 

 

Fémhatás – Chrome por mánia

Egyértelműen, a nyár végén feltűnő Chrome porok aktív résztvevői lesznek még a körmös divatnak ősszel-télen is. Már az elkészítési technikája is különleges, hiszen egy por dörzsölésével érhető el a fémhatás.

,

 

Különleges 3D minta 

Nagy áttörés volt a körmös világban, amikor kifejlesztették a 3D zseléket, amelyek végtelen formálhatásukról lett népszerű, életre keltve a mintákat.

 

Magic csillogás 

 
„Szikrázzon, de ne legyen túl tolakodó” – hangzik el gyakran egy műkörmös szalonban. A Magic hatás elegáns csillogást ad a körmöknek, és csak egyszerűen a körömbe kell szórni, vagy finoman beledörzsölni.
 
 
 

 

Az örök francia

 
Olyan a francia köröm, mint a ruhadivatban a „kis fekete”, mindenhez passzol, mindenkinek jól áll, csak meg kell találni fazonban, mintában a saját stílusunkhoz illőt. 
 
 
 

 

Ornamentális minta

 
Nosztalgikus, klasszikus tapétaminta, amely a tipikus francia otthonok hangulatát idézik fel, most körmökön elevenednek meg.
 
 
 

 

Ha nem tudsz dönteni, kérj színváltóst

 
Tökéletes választás a hideg, szürke őszi-téli napokra a Thermo színek, amelyek hő hatására változtatják színűket. Dobd fel a hétköznapokat! 
 
 
 
 

Trendszínek 

 

 

 

Új BrillBird termékek ITT megtalálhatók, az online katalógusban a képekre kattintva elérhetők a webáruházban.