Hírek - Ilyen volt a BrillBird Szalon Nails Premier 2016 ősz


Piros moziszékek, hatalmas vászon, amire több száz szem meredt, nézve körmös előadásainkat a BrillBird Szalon Nails Premieren a Corvin Moziban.

 

Miről is szól a BrillBird Szalon Nails Premier? 

A rendezvény apropója mindig a BrillBird újdonságok bemutatása, ezúttal a 2016/2017 Őszi-Téli színek debütáltak az eseményen, rengeteg különleges műkörmös alapanyaggal és kellékkel. 

Az esemény előtt hónapokkal már a BrillBird főhadiszállásán elkezdődnek az előkészületek, teszteljük az anyagokat, hogy mindig a legjobb minőséget kapjátok, ebből adódóan vendégeitek is. 

Az idei őszi BrillBird Szalon Nails Premier szerencsére egy szép, napsütéses vasárnapra esett, ami megkönnyítette a mi feladatunkat is, hiszen már hajnalban elkezdünk ilyenkor készülődni, a BrillBird dolgozói egy csapatot alkotva, hogy a legideálisabb környezetet teremtsük meg ahhoz, hogy ez a nap tényleg csak a körmök világáról szóljon.

 

Körmös előadások, workshop, hatalmas vásártér, na meg eljegyzés!

A BrillBird oktatók közül Bán Niki manikűr trükkökkel, Lakatos Zsuzsi a tükörfóliás díszítésekkel, Bedő Babett pedig szokásosan, csajos motívumokkal kápráztatta el a premierre látogatókat. 

Kovács Erika a workshopban is és a színpadon is rengeteg mintát mutatott a közönségnek. Marton Bettina pedig csodaszép karácsonyi mintákkal készült, hogy inspirációt adjon nektek az ünnepi időszakra. Meghívott vendégünk Viktoria Horvath-Kousi Görögországból pedig remek hangulatban, mosolyt csalva a közönség arcára, különféle Halloween mintákkal készült.

Az előadások mellett nyitott tégelyekkel vártunk titeket, új színekkel, technikákkal és hatalmas vásártérrel, ahol többek között minden színt kedvezményesen szerezhetettek be. A rednezvényen BrillBird és LadyLash workshopokon is résztvehettek, ahol közelről láthattatok bele körmöseink munkáiba, akik válaszoltak esetlegesen felmerülő kérdésekre is.

 

"Hozzám jössz?"

A BillBird Szalon Nails Premier egy különleges eseménynek is színhelye lehetett, hiszen rendezvényünkön elkelt egy körmös lány, akinek most már vőlegénye megkeresett minket, hogy segítsünk neki a meglepetésben. Természetesen örömmel fogadtuk, nagyon örültünk neki, hogy rendezvényünk egy ilyen volumenű dolognak is helyszíne lehet. Gratulálunk mégegyszer, és aki esetleg lemaradt volna róla itt megnézheti videóra kattintva.

 

Köszönjük szépen, hogy ismét sokan eljöttetek és ilyen érdeklődő és lelkes közönség voltatok.
Büszkék vagyunk, hogy a BrillBird lányoknak fontos lépést tartani a trendekkel és folyamatosan fejlődni!
Összeválogattunk hozzászólásaitok közül néhányat, hogy itt is megköszönjük a kedves szavakat, amiket tőletek kapunk, de nem csak ilyen eseményekkor, hanem a mindennapokban is, örülünk, hogy egy csapatot alkothatunk veletek!

Találkozunk a tavaszi BrillBird Szalon Nails Premieren, addig is élvezzétek ki az őszi újdonságokat, amelyeket ITT elértek!