Hírek - A továbbképzések jelentősége - a Ti szavaitokkal


Korábban Marton Bettina írt egy cikket a BrillBirdről, a BrillBird továbbképzésekről - amit nagyon sokan elolvastak és természetesen a reakciók sem maradhattak el. Annyira kedves, pozitív üzenetek érkeztek, ezekből szemezgetünk ebben a cikkben.

Először is Bettina eredeti cikkét itt találjátok, amennyiben még nem olvastátok: http://www.brillbird.hu/mukorom/329-brillbird---ami-nem-csak-egy-kormos-ceg


Vakulyáné Törteli Klárától ezeket a kedves szavakat kaptuk, valamint a fejlődését bemutató képeket: "Meghatodva olvastam ezt a bejegyzesedet. Februarban talakoztunk eloszor a Pastell Design tanfolyamodon. Imadtam! Amikor kileptem az ajton azt ereztem, tobb lettem, mint amikor beleptem reggel a terembe. Magamban az a gondolat fogalmazodott meg: imadom ezt a Csajt! (Elnezest kerek a megfogalmazasert!) Fantasztikus egyeniseg! Akkor eldontottem, hogy vegig jarom az osszes oktatasodat. Ha jossz Szegedre vagy Csongradra oktatni, en ott vagyok. Ha nem jossz az se baj, utazom Pestre, csakhogy Toled tanulhassak. Egy hihetetlenul aranyos kedves oktatot ismertem meg szemelyedben, aki vegtelen nagy turelemmel tanit. Mindenkit onmaga tudasszintjehez mersz es annak megfeleloen fejlesztesz minket tanulokat. Nincs olyan, hogy lehetetlen! Miota Toled tanulok, rajottem gyakorlas es szorgalom kerdese. Nagyon jol elmondod a lepeseket, mindenre kiterjedo ismeretanyagot kapunk egy-egy oktatas alkamaval. Olyan tudast kapunk, mely szalonmunkaban igenis kivitelezheto. Megtanitottal "latni" Furcsa erzes, de amikor az oraidon vagyok szamonra megszunik a kulvilag, elfelejtem minden bajom es nem letezik szamomra mas "csak" a KOROM. Nem tudom megerteni azt, amikor nem indul egy oktatas. Jelentkeznek ra, az eloleget is befizetik es megsem jonnek el. Emiatt esteleg olyanoktol veszik el a lehetoseget, akik komolyan gondoljak ezt a szakmat es tenyleg tanulni szeretnenek. A fejlodesemet nagyban koszonhetem Neked, amit ezuton szeretnek megkoszonni! Nem is tagadom: en egy Marton Bettina rajongo lettem."

Klára munkája a továbbképzések előtt és után. Gratulálunk, igazán köszönjük, hogy ezeket a képeket és történetét megosztotta velünk. Sok sikert és örömöt kívánunk továbbra is munkájához!

Képzések előtt                                                               Bettina továbbképzésein készült munkái

      

Igazi BrillBirdösként tartjuk számon Behán Évit is, aki szinte minden szalonkörömversenyünkön elindul, ott van Nails Premier rendezvényeinken. 

"Drága Bettina! Nagyon meghatottak ezek a sorok el sem hiszem, hogy megemlítettél. Ezek a szavak egy olyan embertől akire ennyire felnézek megfizethetetlenek. Valóban a továbbképzéseken már olyanok vagyunk mint egy kis család, jó hangulattal és mindig újabb tudással térhetünk haza. Köszönöm, hogy vagy, vagytok nekünk és tanulhatunk tőletek. Remélem még nagyon sok oktatáson vehetek majd rész mert imádom ezt a szakmát , benneteket és BrillBird-öt!!!!"