Hírek - BRILLBIRD NAIL CAMP 2016


Fergeteges hangulat, rendkívül magas színvonal jellemezte a BrillBird 2016-os Nemzetközi Nail Camp-jét.

Nemzetközi táborról beszélhetünk, hiszen eljött a Görög-, Francia-, Cseh-, Lengyel viszonteladónk, valamint oktatók Görögországból és Francia országból. 

 

A helyszín idillinek mondható, Kerekegyházán a Varga Tanyára egy földút vezet, mely első látásra talán ijesztő is lehet, azonban ahogy a tanyára kanyarodik az ember csodás látvány fogadja. Tündéri kis házak, vízesés, medencék, jacuzik, hatalmas zöld terület és lovas bemutatók, mindez várta a lányokat ahogy megérkeztek. 

 

Ebéd után bemelegítésként egy játékkal indult a program. A csapatok - asztalok egy egyedi pinatat készítettek - ami egy Mexikóból származó partikellék, melyet édességgel és egyéb meglepetésekkel szoktak megtölteni. Ezután már az oktatásé volt a főszerep. Laki Zsuzsi és Bán Niki porcelán bemutatói következtek, egy Elliptic és egy Mini Szalon Pipe forma került bemutatásra. 

Vacsora után egy kis bulit szerveztünk a résztvevőknek, hogy oldjuk a hangulatot. Itt egy Mester oklevelet átadhattunk volna a Francia oktatóknak a tánctudásukért ;-) Senki nem tudott úgy "rázni", mint ők.

Másnap reggel az előző este bemutatott formák gyakrlása következett, majd újabb bemutatók Stiletto és Stiledge körmökkel,  és természetesen vizsga este. Mindenki rendkívül elhivatott volt, komolyan vették a feladatot, igyekeztek a lehető legjobban teljesíteni.

A porcelán napot egy zselés nap követte, ahol kocka és mandula körmöt mutattak be az oktatók és gyakoroltak a résztvevők. 

A tábort záró két nailart napon szintén a BrillBird összes díszítő oktatója jelen volt. A különböző díszítési technikák sorba váltották egymást, majd ezek gyakorlása következett a oktatók felügyeletével. 

 

Összességében elmondható, hogy egy rendkívül sikeres, magas színvonalú Nail Camp-et zártunk. A résztvevők is egytől egyig pozitív élményekkel és rendkívül sok tudással távozhattak. Mester oklevélből több mint tizet sikerült kiosztanunk, ami nem meglepő hiszen nemzetközi oktatók is résztvettek a táborban, illetve két Superior oklevelet is átadtunk  Jana Janecovanak és Balog Évinek, akik szinte 100%-os eredményt értek el mind az építő, mind a díszítő vizsgákon. 

Gratulálunk Minden résztvevőnek, örülünk, hogy velünk tartottatok ebben az évben és reméljünk találkozunk Veletek is jövőre a BrillBird III. Nail Camp-jében.

További fotógalériák: https://www.facebook.com/BrillBirdHungary/photos/?tab=album&album_id=1123852170987004

Honlapunkon: http://www.brillbird.hu/mukorom-mintak/2016-brillbird-nail-camp