Hírek - Fontos, új szabályok a BrillBird továbbképzésekben


A BrillBird továbbképzéseket egyre többen választjátok, aminek nagyon örülünk. Azonban, ahhoz, hogy regisztráció, befizetések zökkenőmentesen történjetek, kérünk titeket, hogy olvassátok végig az új szabályokat.

Fontos! A képzésre csak a 18. életévűket betöltött személyek vehetnek részt!
 
A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.3 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz. Ezért 2016. augusztus 1-től a továbbképzéseinkre jelentkezőktől 6000 forint képzési előleget kérünk, melyet az oktatóközpontunkban vagy banki átutalással is befizethettek. 
 
A jelentkezőket a képzési előleg beérkezésének sorrendjében regisztráljuk! A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül, kizárólag azok kerülnek csoportban, illetve a tanfolyam névsorában, akik az előleget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon MINDENKÉPP szükséges a képzési előleg befizetése.
 
Titeket továbbra sem terhel plusz költség, csak a jelentkezési folyamat egészül ki egy plusz lépéssel!
 

Részletek

 
•A 6000 forintos díj teljes egészében levonódik a képzés díjából.

•A  képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési előleget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk.

• Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész. 

•A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 1 héttel szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk. 

•A képzés megkezdése előtti 7. napon belül is van lehetőség jelentkezni a képzésre. Ebben az esetben is mindenképp szükséges a regisztrációs díj befizetése, azonban ebben az esetben a regisztrációs díj visszamondás esetén már nem jár vissza.

•Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát (azaz a képzés előtt 1 héttel), a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszaadni. 

•Az esetleges kedvezményeket (OKj-s kedvezmény, referenciaszalonos kedvezmény, kedvezménykártya, ajándékkártya) a képzés napján tudjuk jóváírni.

•A befizetett tanfolyami előlegről, minden esetben értesítést küldünk e-mailben vagy sms-ben  illetve a tanfolyam megtartása előtt 7 nappal e-mail vagy sms formájában értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról illetve elmaradásáról. (3 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)
 


Fizetési lehetőségek

 
•Személyesen, készpénzzel  az oktató központban (1066 Budapest, Ó utca 46. mindenhétköznap 09:00-tól 17:00-ig)

•Banki átutalással
 
A 6000 forintos összeget egyéni tranzakcióként, a cég bankszámlaszámára kell átutalni.
Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005
 
A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2012.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.
 
A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a regisztrációs díj befizetése!