Hírek - Dübörög a nyár! – Fesztivál körömtrend


Itt a nyár, ebben az időszakban, mindenki megpróbál, minél kevesebb ruhából stílusosan felöltözni. Ilyenkor még nagyobb szerepe van a kiegészítőknek, amikhez sorolhatjuk a körmöket is.

A fesztiváltrend fontos eleme a körmök színe és díszítése, a variációk lehetősége pedig végtelen. Mutatjuk, mivel tudjátok feldobni a bulizós outfiteket.
 

Helló neon!

Ha nyár, akkor neon, ilyenkor fokozottan lehet keverni a színeket, összemosni ombre technikával két különböző árnyalatot. Nincsenek szabályok, a lényeg, hogy minél feltűnőbb, különlegesebb alkotás pompázzon a körmökön.
 
 

A szezon kedvence

Különös kedvencek ebben a szezonban a neon pasztell színek, amelyek kevésbé rikítanak, de mégis páratlan látványt alkotnak.
 
 
Vadító fémhatás!
 
A nyár egyik meglepetése lett a fémhatás, amit nehéz nem szeretni, kezdve egészen a technikájától, a gyönyörű eredményig.
 

 

Gyönyörű minta matricával!

A matricás körmök épp olyan egyediek, mint a kézzel rajzolt minták, azonban sokkal gyorsabban elkészül. Nem beszélve arról, hogy fesztiválra tökéletes, hiszen nem sajnáljuk annyira az órákon át készült manikűrünket.
 

Világító körmök

Ha már fesztivál körömtrend, akkor ki nem hagyhatók a sötétben foszforeszkáló körmök, amik nem csak feltűnőek, de igazán egyediek is!
 
 

Forrás: Dübörög a nyár! – Fesztivál körömtrend