Hírek - BrillBird Igazi Nő - Átváltoztatás


A BrillBird csapata a Nails & Fashion Desinger verseny különdíjasát egy átváltoztatós nappal díjazta, nézzétek meg az eredményt!

A tavasz és a nyár a változás időszaka, amelynek kapcsán elindítottunk egy versenyt Nails & Fashion Desinger címmel. Az online verseny során vártuk a kedvenc ruháitokhoz tervezett köröm szettet. Jó volt látni, mennyire kreatívok vagytok, nem beszélve arról, hogy ezt meg is mutattátok, egy kisebb közönségnek. A nyerteseket az oktatóinkból és ügyvezetőnkből álló szakmai zsűri választotta ki, azt elárulhatjuk, hogy nem volt egyszerű.
 
A verseny leglátványosabb nyereménye a különdíj volt, amelyben egy szerencsés nyertes teljes átalakításban vehetett részt: sminkkel, fotózással a BERNICE FASHION és a BRILLBIRD jóvoltából. 
 
A különdíjasnyertes Kemencei Mónika lett, aki látványos változtatáson ment keresztül, mégis kiemelve az igazi nőt, megtartva természetességét. Fontosnak tartjuk, hogy a BrillBird arcai közt ne csak modellek legyenek, hanem igazi nők, mindennapi nők, akik a hétköznap minden gondjával képesek talpon maradni, háztartást vezetni, gyermeket nevelni és karrierükben is helytállni, mindezek mellett pedig megtartják nőiességüket. Móni nem az első BrillBird körmös, aki profi fotósunk előtt állt. Viki, akit egy továbbképzésen választottunk ki, már több katalógusunk címlapján is szerepelt.
 
 
 
Kemencei Móni külsejével hiába foglalkoztak közel egy tucatnyian, számára a legmeghatározóbb élmény az volt elmondása szerint, hogy találkozhatott kedvenc körmöseivel Podoba Anitával és Lakatos Zsuzsival. Így nem csoda, hogy körmeit teljes mértékben rájuk bízta. „Úgy voltam vele, ha ők készítik a körmeimet tulajdonképpen, akármit csinálhatnak vele, biztosan jó lesz” – emlékezett vissza Mónika. 
 
 
 
Móni élménybeszámolójába azt is elmondta, hogy jó volt egy profi stábbal dolgozni, ahol mindenki segítőkészen állt hozzá. "Nagyon örültem, hogy én nyertem, még sosem voltak ilyen különleges körmeim, bár be kell valljam, ilyen hosszúak sem nagyon, ezzel az extrém hosszal nehezebb volt tevékenykedni, bár műkörmösként tudom, hogy ehhez is hozzá lehet szokni" - mondta Móni.