Hírek - Óriási siker a Kézműves Kupán


Gratulálunk mindkét OKJ-s oktatónknak, akik aranyéremmel a nyakukban tértek haza a Miskolc Kupáról! Kárpáti Orsolya díszítő, Majoros Ágnes összetett építő kategóriában állt a dobogó legfelső fokára!!!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vasárnap immár 14. alkalommal rendezte meg a Kézműves Kupát. A nemzetközi meghívásos fodrász, kozmetikus, műkörömdíszítő, -építő bajnokság mostanra Magyarország legtöbb versenyzőt vonzó szakmai eseménye.

Ungár Katalin a BrillBird Europe ügyvezetőjeként érkezett Miskolcra:
"Fontos, hogy a magyar körmösök minél magasabb színvonalra kerüljenek, ezért a versenyek is fontosak. Egy magyarországi rendezésű versenyen elért eredmény jól mutatja, hogy a versenyzőnek sikerrel lehet járnia, bármelyik európai versenyen.

A jó szakember és versenyző alapanyag persze nem véletlen, a tehetségen kívül az oktatáson is sok múlik:  

"Európában talán a legszigorúbb ez az OKJ-s képzés, hiszen 4-5 hónap alatt végeznek a tanulók, míg Európában akár egy egyhetes képzéssel már dolgozhatnak. Ezért is magas a színvonal, és szerencsére a körmösök is fontosnak tartják a továbbképzést is."

Brillbird helyezések:

Díszítő kategória 1. hely -  Kárpáti Orsolya 
Összetett építő kategória 1. hely- Majoros Ágnes
Díszítő katagória 4. hely - Wolfram Ildikó 

Ha Te is szeretnéd megtanulni a körmös szakmát: A BRILLBIRD OKJ BIZONYÍTVÁNYT ADÓ KÉZÉSEI JÚNIUSBAN INDULNAK! Információ és jelentkezés: ITT