Hírek - Körömolimpia - Nailympics 2012 London


A BrillBird egyedülálló sikere: mind a 3 magyar BB versenyző ARANYÉRMES LETT!

2012. szeptember 20-22. között került megrendezésre immár 8. alkalommal Londonban a Nailympics, azaz a Londoni Körömolimpia. Az eredményhirdetésen elhangzott, hogy az eddigieknél jóval több versenyző nevezett a különböző versenyszámokban, így egy igazán erős mezőny gyűlt össze: 24 ország megközelítőleg 500 versenyzője mérte össze tudásét.
A BrillBird csapatát Bán Nikoletta és Podoba Anita képviselte személyesen, illetve Marton Bettina készített egy tipbox munkát, melyet szintén neveztünk és magunkkal vittünk a versenyre. A versenyzők igazán megfeszített tempóban, több versenyszámban elindulva vették az akadályokat és várták, hogy elérkezzen az eredményhirdetés időpontja. A BrillBird csapatát tovább erősítette a BrillBird Itália csapata is, akik szintén számos versenyzőt neveztek erre a rangos versenyre.
Az eredményhirdetést követően valóban volt okunk ünnepelni: mint a címben is említettük, aki elindult, az aranyéremmel a nyakában, boldogan fotózkodott a Nailolympics színpadán.

Eredmények:
Bán Niki: aranyérem tip porcelán kategória, ezüstérem épített porcelán kategória
Podoba Anita: aranyérem díszítő kategória, ezüstérem tip box
Marton Bettina: aranyérem tipbox
Rosalia Fama: BB Itália aranyérem díszítő versenyszám
Lorena Amici: BB Itália bronzérem fantasy versenyszám

Sara Cordigliana: BB Itália ezüst és bronzérem

Gratulálunk lányok!

Még egy megtiszteltetés ért bennünket! A híres Guardian angol újság is írt Anitáról, illetve egy riportot is készített vele:
http://www.guardian.co.uk/fashion/2012/sep/25/nail-art-power-at-fingertips?INTCMP=SRCH

"Anita Podoba, a nail technician from Hungary, says she has tried to capture the Olympic spirit of Ancient Greece, so her design includes the Parthenon – as well as a nail depicting the Queen and James Bond parachuting into the park, my favourite of the whole competition."

A cikk írója megemlítette, hogy a körömdíszítő verseny témája az olimpia volt és riportot készített Anitával, aki elmondta, hogy ő a régi görög olimpiák szellemét ötvözte a modernkori ötkarikás játékokkal, megjelenítette Parthenont, illetve a körmökön szerepelt a Királynő és James Bond is, amint ejtőernyővel kiugranak a parkba. Mellesleg ez volt a cikk írójának kedvence!! Nem véletlenül, hiszen ezzel a munkával Anita elhozta az aranyérmet!