Hírek - Tavaszi körömtrendek


Nyakunkon a tavasz, az éledő természet, a kibontakozó színek és az új körömtrendek is, amik szintén megszínesítik és feldobják hétköznapjainkat. A legújabb körömtrendekből készítettünk Nektek válogatást példákkal kiegészítve oktatóink munkáiból.

 
Fémes vonalak
Idén tavasszal nagy népszerűségnek örvendenek a kifutókon is a fémes hatású vonalak a körmökön. A legnagyobb teret, kreativitást adó módja ennek a dizájnnak, ha transzfer fóliát használunk, ugyanis szinte bármilyen mintát megalkothatunk a segítségével.
 
 
Minden, ami fénylik
A divatbemutatókon is a ragyogás a jelszó, nincs ez másként a körmeinkkel sem. Használjatok bátran mindent, ami csillog, a Magic porokon át a Holo csillámig, nem tévedhettek Vele! Lakatos Zsuzsi körmei a Magic por alatt a Hypnotic tavasszal megjelenő új színeivel készültek, amik az április 17-i Nails Premieren fognak debütálni. 
 
 
 
Natúr körmök
Azt hiszem, sosem mennek ki a divatból, minden ruhadarabhoz könnyen illeszthetőek, természetesek és gyönyörűek. Érdemes ennél a típusnál a formákkal variálni, csempészni bele egy kis csavart.
 
 
 
Körömmatricák
Ez a legújabb őrület, minden mintát magadra tudsz varázsolni a segítségükkel. Tavasszal a színek előbújnak a szürkeségből, így felemelő érzés, hogy végre színes kedvenceid kicsinyített, élethű mását ezzel a technikával a körmödre teheted. Mi rátapadtunk. ;)
 
 
 
 
Őrült színek
Már megjelentek a tavasz hírnökei a hóvirágok és hamarosan minden virág ezer színében tündöklik majd a kék ég alatt. Pompázzanak minél különlegesebb, őrültebb színekben a körmeid, hogy Te legyél a legvadítóbb virág a mezőn! ;)
 
 
Körömnyomda
Mindenféle a teljes, vagy a köröm egy részén megjelenő ismétlődő mintát ezzel a technikával érdemes elkészíteni. Kombinálhatjuk más díszítésekkel is, hogy még izgalmasabb legyen a hatás. Ráadásul most még több mintából válogathatsz! 
 
 
Pasztell-neon hatás
Az idei év nagy slágere lesz még a pasztell-neon színhatás. Halvány, világos színek erőteljesen, a neon színek szembetűnőségével kombinálva. Garantáljuk, hogy téged is magával ragad majd ezeknek a színeknek a kavalkádja. Annál inkább, minél feljebb kúszik majd a hőmérséklet. Ezek az új színek is a Salon Nails Premieren fognak bemutatkozni, ezért is érdemes lesz ott lennetek az első sorokban!