Hírek - Nails Premier 2012 ősz beszámoló


Ismét nagy sikerrel zárult a Nails Premier, a BrillBird immár hagyományosnak számító szakmai napja, ahol a középpontban egyértelműen a műköröm, műköröm újdonságok kerültek. A hangulat fergeteges volt, ezt a cikk alatti képek bizonyítják leginkább.

A BrillBird Olimpiai Bajnok oktatói egymást követve mutatták be szalonra hangolt előadásaikat. A kényelmes székek, a 20 méteres mozivászon és egy új, még élesebb képet biztosító projektor garantálta, hogy mindenki kényelmesen, a legapróbb trükköket és fortélyokat ellesve, jól szórakozzon és fejlődjön. Nehéz lenne egy előadást kiemelnünk, hiszen akár a Facebookon, akár az e-mailen érkezett visszajelzések is arról tanúskodnak, hogy minden egyes előadást hasznosnak találtatok és értékeltétek azon törekvésünket, hogy a mindennapi szalonmunkában is jól használható díszítéseket, építési technikákat mutassunk be. Nagy sikere volt a sztárvendégek, Újvári Barbara és Kika előadásának, illetve sok érdeklődő állta őket körül az egésznapos workshopjuk során is, ahol különböző díszítésekkel, mintákkal kápráztattak el benneteket. Marton Bettina, előadását követően a tesztasztalnál fogadta az érdeklődőket és igyekezett megválaszolni minden felmerülő kérdést; ez a jövőben is folytatódni fog, hiszen ezzel kapcsolatban is rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. A BrillBird szempilla márkája a LadyLash is nagy figyelmet kapott: többen jelentkeztek már a helyszínen a jövőbeli továbbképzésekre.

Ami pedig legfrisebb újdonságainkat illeti: hatalmas sikere volt az új színes zselé és porcelán poroknak. Vásárlóink örömére új, kisebb kiszerelésű Gel&Lac készletekkel is előrukkoltunk, amit szintén a már megszokott dicséret illetett, azaz a kollekcióban található minden egyes szín egyszerűen gyönyörű. Újdonság katalógusunkban nagy szerepet kaptak az őszi-téli szezon különleges, méltán népszerű effektusai, a matt hatás és a Thermo hatás. Egyedülálló módon akril és akvarell festékből is sikerült Thermo hatású színeket kifejlesztenük, de Thermo hatású színes zseléink és Gel&Lac-jaink is nagy népszerűségnek örvendtek. A rendezvényen sokan sorbanállással kezdték a napot, hogy a várva várt BrillBird Nail Artbookot és az elegáns kivitelű naptárt elsők között kaparinthassák meg.

Köszönjük mindenkinek, aki megtisztelt bennünket részvételével, köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, amit az előadásokkal és a szervezéssel kapcsolatban tőletek kaptunk! Találkozunk tavasszal ismét. Addig is kövessetek minket megújult honlapunkon és a Facebookon a legfrissebb hírekért és újdonságokért.
www.brillbird.hu
www.facebook.com/BrillBirdHungary