Hírek - BrillBird futárok - termékek egyenesen a szalonotokba!


Sokan azt gondolják, hogy a BrillBird futárok azok, akik a webáruházban megrendelt termékeket kiszállítják Nektek. Ez egy óriási tévedés! Mindkét futárunk teljesen felszerelt autóval, minden újdonsággal és az összes BrillBird színnel illetve termékkel látogatja a szalonokat. Minden egyes színt a tárcsára kifestve is meg tudtok nézni, így könnyebben választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző színt - bár az is lehet, hogy így még nehezebbé tesszük a választást, mivel nehéz dönteni a sok csodás, szebbnél szebb szín láttán. :-)

Másik tévhit, amivel futáraink rendszeresen szembesülnek, hogy azt gondoljátok ha felhívjátok őket és árut rendeltek tőlük, annak van szállítási költsége. NEM, nincsen semmi extra költség, sőt vásárlási limit sincs. 

Igazán büszke vagyok futárainkra, mivel csupa pozitív visszajelzés érkezik a tőlük vásárlóktól. Udvariasak, kedvesek és rendelkeznek minden szaktudással ami ahhoz szükséges, hogy segíteni tudják munkátokat. Keressétek őket bizalommal!!!

 

Keressétek területi képviselőinket bátran telefonon és e-mailen keresztül is! A fiúk heti, kétheti rendszerességgel látogatják majd szalonjaitokat. Minden BrillBird/ LadyLash alapanyagot, eszközt és gépet beszerezhettek majd azonnal autóikról.

Elérhetőségeik

 

 

Nagy Róbert

Észak-Pest és vonzáskörzete: I., II., III.,IV., VI., VII., VIII., X., XII., XIII., XIV., XV.,  XVI. kerület, Szob, Vác, Szentendre, Dunakeszi, Aszód, Pilisvörösvár, Budakeszi, Gödöllő

Telefon: 06 30 399 27 55

E-mail: bbfutareszakpest@brillbird.hu

Facebook: http://www.facebook.com/brillbirdfutar.budapest

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Dávid

Dél-Pest és vonzáskörzete: V., IX., XI., XVII., XVIII.,  XIX., XX., XXI., XXII., XXIII kerület, Érd, Szigetszentmiklós, Gyál, Vecsés, Monor, Nagykáta, Cegléd, Dabas, Ráckeve, Nagykőrös   

Telefon: +36 30 773 7504

E-mail: bbfutardelpest@brillbird.hu

Facebook:http://www.facebook.com/brillbirdfutar.budapest