Hírek - Így szerezz több vendéget! Trükkök a BrillBird műkörmöseinek!


Mi, a BrillBird csapattagjai, azon dolgozunk nap, mint nap, hogy az alapanyagainkat használó műkörmösök naptára telis-tele legyen írva bejelentkezett vendégekkel. Tudjuk azt, hogy folyamatosan élesedik a verseny, egyre több műkörmös van a piacon, mindenki szeretné eladni szolgáltatását. FOGADD SZERETETTEL TIPPJEINKET!

 

1. Légy tisztában a trendekkel, ismerd az új fejlesztéseket!
A műkörmös szakma is egy olyan mesterség, amiben folyamatosan képeznünk kellmagunkat azért, hogy talponmaradjunk! Ne légy rest tanulni! Járj elműkörmös rendezvényekre – például a Szalon Nails Premierre-, ahol az összes innovációval elsőként ismerkedhetsz meg, látogass el legalább 3 havonta továbbképzésekre, olvasgass szakmai cikkeket, nézz műkörmös videókat! Hidd el, tényleg „ismétlés a tudás anyja”!
 2. Használd a FACEBOOK-ot marketing célokra!

 

Bizony-bizony, ez az a közösségi felület, ahová aztán boldog- boldogtalan regisztrál és ingyenes is! A TE SZERENCSÉDRE! Oszd meg műkörmös munkáidat, naponta kommunikálj rajongóiddal, töltsd fel a képeket legújabb anyagaidról, mutass színmargarétákat, posztold ki legújabb továbbképzéses okleveleidet! A Facebook-on keresztül sokaknak megmutathatod azt, hogy mire vagy képes!

 

 

3. Kiegészítő szolgáltatás – vágj bele!

Ha úgy érzed, hogy nem megy igazán a „bolt”, akkor nyújts kiegészítő szolgáltatást, például LadyLash szempilladúsítást! Biztosan betérnek majd hozzád olyan vendégek, akik szívesen leváltanák jelenlegi körmösüket RÁD!  Így növelheted vendégeid számát, és két szakmával biztosabb lábakon is állsz majd!

4. Légy UP-TO-DATE!

 

Ha a vendég késik, akkor ne a bosszankodással töltsd el az időt, hanem ugorj fel a netre, akár a telefonodról is. LIKE-olj olyan szakmai oldalakat, mint például a BrillBird Facebook oldala, ahol rengeteg műkörmös képet találsz, így ihletet is meríthetsz a következő díszítéshez!

Érkezz egy kicsit hamarabb a munkahelyedre, nyerj értékes perceket és fusd át a BrillBird megújult, rövidebb, információ dúsabb hírlevelét!

 

5. Tükrözd azt, hogy TE VAGY A LEGJOBB!

Saját tapasztalataidból tudod, hogy ha szolgáltató váltás előtt állsz, vagy valami újat szeretnélkipróbálni,akkor bizony számítanak a külsőségek és a trófeák. Legyen tele a falad az elvégzett tanfolyamaid okleveleivel!  Tarts az asztalod sarkán egy körmökkel teli fényképalbumot, hiszen a vendégek gyakran elképzelés nélkül érkeznek töltésre, de előfordulhat az is, hogy nincsenek is tisztában azzal, hogy mire vagy képes, milyen a művészeted.

Megemlíteni sem kellene, hisz úgyis tudod azt, hogy a szalonodnak mindig tisztának, rendezettnek kell lennie, és megjelenéseddel is a szolgáltatásodat képviseled!

+ 1 tipp: Vegyél részt a Referenciaszalon programban!

A BrillBird megjelenést biztosít Neked a http://www.brillbird.hu/mukormos oldalon, így a műkörmöst kereső vendégek azonnal rád találnak. Kirakati matricával/ táblával, poszterekkel, tollakkal ajándékozunk meg, továbbképzési-, és egyéb termékakciókban is részesülsz! BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS IDE!

 

Azt szeretnénk, hogy BrillBird műkörmösei legyenek a legsikeresebbek, és ígéjük, hogy a jövőben is minden támogatást meg fogunk adni ehhez!