Hírek - Minden, amit a LED lámpákról tudni kell!


Bán Niki, a BrillBird kiváló oktatója, segít eligazodnunk a LED lámpák útvesztőjében! Olvassátok el a cikket, gyorsítsátok meg munkátokat, és vállaljatok minél több vendéget!

 
Kedves Olvasó!
 

Biztosan sokat hallottál már a Led-lámpákról, de eddig inkább a jól bevált UV-lámpádat használtad, mivel annak pontosan ismered működési mechanizmusát, konkrétan tudod azt, hogyan működnek benne az anyagok, milyenek a kötési idők, vagy mikor jön el a csőcsere ideje.

Alapanyagok: mi köt meg LED-ben is? 

Ha elgondolkozol azon, hogy beszerzel egy Led-lámpát, fontos, hogy tudd azt, mely anyagok kötnek meg Led lámpában is, mivel még nem minden alapanyag használható LED-fényben.  (Mellékelek egy táblázatot a cikk végén a LED lámpában is megkötő anyagokról, kötési idejükről.)

 

 

Az én választásom: TURBO LED

A kedvencem a TURBO LED. Azt gondolom, hogy ebben a felgyorsult világban egy körmös asztaláról sem hiányozhat egy ilyen lámpa.

Ha hiszed, ha nem, például egy géllakkozás elkészítési idejét felére csökkentheted a lámpa segítségével. Míg az egyik kezet átkened Gel&Lac-kal, a másik kéz meg is köt benne 30 másodperc alatt. Így egy szimpla géllakkozás fél óra alatt el is készül, és Te már várhatod is a következő vendéget!

De építésnél is nagy hasznunkra lehet a TURBO LED. Mire az egyik ujj építése kész, már jöhet a következő, így a kötési időt illetően megszűnik a fölösleges várakozás. Egy teljes köröm töltésénél akár 20-30 percet spórolhatunk meg.  


A kisebb LED-lámpákat inkább olyan felhasználóknak ajánlanám, akik kisebb géllakkos vendégkörrel rendelkeznek. Mivel ezekben a lámpákban kevesebb a LED, így a teljesítménye is kisebb nagyobb társaiknál!

 

Azt javaslom, hogy mindenképp szerezz be egy nagyobb Led-lámpát, például a TURBO LED-et, hisz mindannyian tudjuk azt, hogy a szalonban minden perc számít!

 

Remélem, hogy segíteni tudtam Neked! Vendégekben gazdag, gyönyörű napot kívánok!

Üdvözlettel,

Bán Niki


Ugye Te is minden műkörmös tippet és trükköt meg akarsz tanulni Bán Nikitől? Gyere el tanfolyamaira, less el tőle minden fogást, és legyél Te is PROFI! MEGNÉZEM NIKI TANFOLYAMAIT!


 


TURBO LED LÁMPA

A szokásos LED lámpáknál akár 20-szor erősebb, 45 W-os LED fényerejével 30 mp alatt bármely, LED-ben kötő zselét vagy Gel&Lac-ot teljesen átköt. Az új, BrillBird Turbo LED lámpában még a vastagon felkent Gel&Lac sem bőrösödik, ez teszi kivételessé! Egyedülállóan erős fényerejével kizárólag a körmöt célozza meg a lámpához tartozó lehajtható védőbura segítségével, így a fény nem bánja a vendég szemét. Kivehető talpának köszönhetően ideális pedikűrhöz is.