Hírek - Ungár Katalin interjú – Együtt az egész Körmös Szakma


Ungár Katalinnal, a BrillBird ügyvezetőjével, a Szalon Nails Premier háziasszonyával beszélgettünk a BrillBird tavaszi rendezvényéről és a tavaszi körömtrendekről.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Fehér Debóra: Túl vagytok a Szalon Nails Premier-en. 

Milyen tapasztalataid vannak a tavaszi rendezvénnyel kapcsolatban? Mennyien voltatok az eseményen?      

 

 

                                                                                                                                                                                                                

 

Ungár Katalin: Szerencsére elmondható, hogy évről évre gyarapszik a létszám, rendezvényről rendezvényre egyre többen vagyunk.

Április 11-én is nagyon sokan voltunk, jó hangulatban telt el a nap, nagyon jól érezték magukat a vendégeink, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk.

F.D.: Milyen céllal jött létre a körmös esemény?

 

 

U.K.Az eseménysorozattal hagyományt szerettünk volna teremteni. Egy olyan napot megalkotni, amely során jól érzi magát az egész körmös szakma, a körmösök együtt tölthetik el az időt, megismerkedhetnek egymással, tapasztalatot cserélhetnek, esetleg barátságokat köthetnek.

A Szalon Nails Premier legfőbb célja a körmösök támogatása. Szeretnénk, ha a rendezvény egyfajta „fórum”-ként is funkcionálna, ahol az összes műkörmös problémát, bizonytalanságot és kérdést át lehet beszélni a BrillBird oktatóival. Mi ezzel is segítjük a szakembereket.

A műkörmösök többsége feszített munkatempóban dolgozik, legtöbbjüknek alig van szabadideje. A Szalon Nails Premier egykikapcsolódással egybekötött szakmai nap, ahol a résztvevők úgy tanulnak, úgy lesik el a szakmai fogásokat, hogy közben kényelmes székekben ülnek, és bővítik ismereteiket.

F.D.: Miért fontos a képzés a műkörmös szakmában?

 

U.K.: Mint minden iparág, a szépségipar is egyre gyorsabban változik. Innovációk sorozata - új divatok és technikák. Az reméljük, hogy a Szalon Nails Premier előadások hatására, egyre többen rájönnek arra, hogy ebben a szakmában csak az maradhat talpon, aki folyamatosan képzi magát, ismeri a legújabb trendeket és fejlesztéseket – ez a versenyképesség kulcsa.

 

F.D.: Újdonságok, trendek… Mesélj ezekről…

Melyek a tavaszi trendszínek?

 

 

 

U.K.: Idén tavasszal két ellentétes irányzat figyelhető meg a köröm-divatban. Az egyik trend a NUDE, amiben a természetes hatású, bőrszínű körmök dominálnak, a másik irányzatra viszont a színek jellemzőek, de minden mennyiségben. A kikelet beköszöntével a pasztellszínek hódítanak leginkább - zöldek, rózsaszínek, sárgák, de nyáron ismét a neonszínek bűvölik majd el a Hölgyeket.  

Egyik legkedveltebb termékcsoportunkat - a színazonos üvegekben rejlő Hypnotic Gel&Lac-okat – 16 új színnel gazdagítottuk. Csodaszép készletekkel is megleptük a nagyközönséget, de a gépeink palettáját is szélesítettük. Gondoltunk azokra is, akik imádják szépítgetni szalonjaikat – nekik gyönyörű új posztereket készítettünk. Megjelent új Nagykatalógusunk, valamint Továbbképzési katalógusunk is. 

 

F.D.: A jövőben szeretnétek valamit változtatni a rendezvény szervezésében? Milyen terveitek vannak? Mikor lesz a következő Szalon Nails Premier?


 

 

U.K.: Tele vagyunk tervekkel, de ezek még maradjanak titokban. A lényeges változásokról úgyis mindenkit értesítünk Facebook oldalunkon, honlapunkon és hírleveleinken keresztül. Nagy valószínűséggel nyáron megtartjuk első táborunkat, de még folynak az egyeztetések. Az biztos, hogy ősszel ismét találkozunk a Szalon Nails Premieren.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

Többet szeretnél megtudni a Szalon Nails Premierről? Akkor Olvasd el a cikket ITT!

Galéria

A Nails Premier galériáját megnézheted ITT! 

Még több képet szeretnél? KATTINTS IDE! 

Katalógusok

LAPOZZ bele a BrillBird Nagykatalógusába ITT! 

LAPOZZ bele a BrillBird Továbbképzési katalógusába ITT!