Szalon Mix tanfolyam - Mosonmagyaróvár

Kinyílt előttünk a világ , elárasztottak minket az instagramos képek, így a vendégek is egyre inkább igénylik a tökéletes körmöket. De mi tesz egy körmöt tökéletessé? - A kiváló előkészítés, pontos sablonozás, precíz reszelés és esztétikus díszítés!

Ezen a tanfolyamon három körömformával és különböző technikákkal fogunk foglalkozni:

Megosztom Veletek a tökéletes Kocka körmök elkészítésének módját , a pontos színfelvitelt és a késleltetett lenövés titkát.

Készítünk egy különleges , sok vendég által kedvelt formát: az Elliptiket festett franciával.

Majd egy hosszabb Oroszmandulán a gyors színátmenet készítést és tartós kövezést mutatom be Nektek.

Ezeken felül megtanuljuk a gépi előkészítést és reszelést, illetve a pontos sablonozást. Várok mindenkit szeretettel, aki szeretné munkáját a következő szintre emelni!


  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 15 000 Ft

Regisztrációs díj:

Technikai infók:

 BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.4 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatás
A jelentkezőktől a tanfolyami díj befizetését kérjük, melyet a Mosonmagyaróvár, Szent Király út 8. szám alatti üzletben személyesen tehetitek meg. (minden hétköznap 08:00-17:00)

  • A jelentkezés a képzés kezdete előtt minimum 120 órával (5nap) szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk
  • A képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési díjat, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk
    Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész
     
  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát írásban (azaz a képzés előtt 120 órával a: brillbird.movar@gmail.hu e-mail címre), a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszaadni
  • A tanfolyam megtartása előtt 48 órával értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról, illetve elmaradásáról. (4 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)

Az oktatóvl egyeztetett részletes anyag és eszközlistát a tanfolyam előtti héten a jelentkezéskor megadott email címre kiküldjük.

Mosonmagyaróvár, Szent Király út 8. 

+3670 504-4899