Kombinált manikűr és Gél&Lac az alapoktól Levásárolható Képzés ! Christmas Special Edition

Oktató: Balogh Évi

Tarts velem Dec.6. egy jó hangulatú Mikulás partyba! Lesz karácsonyi zene, jó hangulat, hópehely festés, könnyebb karácsonyi mintát is mutatok. Ne hagyd otthon a ronda karácsonyi pulcsid, és a mikulás sapkádat! Sűrűn előfordul, hogy lepattan a géllakk, vagy fellevegősödik, nem lesz tökéletes a szín felvitele, esetleg bőrre megy vagy lenövéssel készíted? Ezekben segítek Neked, hogy kiküszöböljük. Aktuális trendek és technikák ismertetése, főszerepben a modern géllakkozás C-íves megerősítéssel és kombinált manikűrrel, valamint szalon-trükkök, ahogy én is készítem a szalonban.


A tanfolyam célja, hogy megismertesse a gél lakk anyagcsoportokat, és bemutassa a hivatalos BrillBird technikákat.Ajánlom azoknak, akik szeretnének lenövésmentes géllakkot készíteni, akik szeretnének a kombinált manikűrrel megismerkedni, tökéletes francia gél lakkot, baby bommert és ombrét készíteni, vagy ha szeretnél gyorsan, precíz munkát kiadni a kezedből a szalonban. 

Négyféle gél lakk technikát mutatok nektek: egyszínű, francia, baby boomer, ombre, C-íves megerősítéssel, és ezeknek szalonos gyors díszítése. Az eltávolításukkal sem kell bajlódnunk, hiszen teljes egészében leoldhatóak! Illetve megtanuljuk a szakszerű eltávolítást reszeléssel is.A továbbképzés ára a helyszínen levásárolható a tanfolyam napján.A képzés ajánlott OKJ után, újra kezdőknek vagy azoknak akik nem elégedettek a munkájukkal és profivá szeretnének válni géllakkozás területèn.Természetes körmű modellt kell biztosítanod, vagy gyere természetes körömmel és dolgozz magadon! :)


Elsajátítható ismeretek

 -Anyag és eszközismeret
- Higiénia, Anyageltávolítás (reszeléssel, oldással)
- Precíz, előkészítés kombinált gépi manikűrrel szalonra hangolva
- Csiszológép használat
- BrillBird gél lakk termékcsaládok bemutatása, szakszerű felhasználása, ismerkedés a helyes rétegrendekkel
- Gél Lakk technika megerősítés nélkül, és megerősítés lehetőségeinek ismertetése
- Késleltetett lenövésű teli színek helyes és egységes felvitele
- Babyboomer technika több féle képpen
- Ombre technikák
- Francia mosolyvonal kialakítása
-Gyors szalon díszítések
- Gél lakkok eltávolításának technikája leoldással, és reszeléssel

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:30
  • Oktatás díja: 8 000 Ft

Regisztrációs díj:

Regisztrációs díj:

A képzésre szükséges a teljes összeg 8000Ft befizetése!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési összeg befizetése, amelynek összege: 8.000 Ft).

A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.5 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz.
A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül, kizárólag azok kerülnek csoportba, illetve a tanfolyam névsorába, akik az egész összeget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon MINDENKÉPP szükséges a képzési összeg befizetése.


Részletek:

  • A 8.000 Ft teljes egészében levásárolható, itt a helyszínen található boltunkban
  • A képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési összeget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk
  • Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész
  • A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 48 órával szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk
  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát írásban (azaz a képzés előtt 48 órával az: oktatas@brillbird.hu , vagy az oktatas1@brillbird.hu e-mail címek valamelyikére), a tanfolyami díjat nem áll módunkban visszaadni
  • Amennyiben a tanfolyam előtti 48 órán belül mondja le a képzést, orvosi igazolás ellenében visszautaljuk a befizetett összeget
  • A befizetett tanfolyami összegről, minden esetben értesítést küldünk e-mail formájába
  • A tanfolyam megtartása előtt 48 órával értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról, illetve elmaradásáról. (5 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)


Fizetési lehetőségek:
Személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával az oktatási irodában (1066 Budapest, Ó utca 46. minden hétköznap 08:00-tól 16:30-ig)

Banki átutalással
Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 12001008-01624058-00400002
IBAN: HU53 1200 1008 0162 4058 0040 0002

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2021.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a képzési előleg befizetése!!!

 

Engedélyszám: E/2020/000266