Hogyan legyek sikeres a szakmában? Levásárolható képzés

Oktató: Mikó Krisztina

Ezen a képzésen olyan tippeket, trükköket és szakmai titkokat ismerhetsz meg, amelyek segítenek a vendégkör kialakításában és a hosszútávú szalonmunka megalapozásában. Itt megkérdezhetsz bármit, amit eddig sehol sem mertél! Beszéljük át, hogy mi az a plusz, amivel kitűnhetsz a konkurencia közül! A tanfolyam teljes ára levásárolható! A képzés NEM online formában, hanem személyesen az Ó utcában lesz megtartva!


Elsajátítható ismeretek

-Hogyan válassz szépségszalont? 
  Saját szalon nyitása, asztal bérlése

-Vállalkozóként, vagy alkalmazottként?
 Előnyök és hátrányok

-Reklám
 A legjobb reklám az elégedett vendég, de mégis hogyan reklámozz?

-Vendégkörkialakítás
 Praktikák, tippek, hogy minél előbb kialakuljon a vendégköröd

-Szalonberendezés, referenciaszalonprogram

-Árképzés

-Hűségprogram

Továbbá elmondom a titkot, hogyan lehetsz igazán sikeres a körmösszakmában. Mi kell ahhoz, hogy jól keress, szeressenek a vendégek és ezt a szakmát ne csak megélhetésként csináld, hanem igazán szeresd is.

  • Oktatás időtartama: 09:00-15:00
  • Oktatás díja: 6 225 Ft

Regisztrációs díj:

 

Regisztrációs díj:

2021.05.01-től VÁLTOZÁS!!

A képzésre szükséges a teljes összeg 6225Ft befizetése!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési összeg befizetése, amelynek összege: 6225 Ft (4 900 Ft + ÁFA).

A nagyszámú jelentkezések mellett is ragaszkodunk a BrillBird-re jellemző minőségi, kiscsoportos (min.5 fő-max.12 fő), gyakorlatorientált oktatáshoz.
A honlapunkon keresztül elküldött jelentkezések közül, kizárólag azok kerülnek csoportba, illetve a
tanfolyam névsorába, akik az egész összeget befizették. Minden más esetben, érdeklődésként kezeljük az esetleges jelentkezést. 
Ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezés érvényessé váljon MINDENKÉPP szükséges a képzési összeg befizetése.


Részletek:

  • A 6.225 Ft teljes egészében levásárolható, itt a helyszínen található boltunkban
  • A képzés elmaradása esetén a már befizetett képzési összeget, visszautaljuk, vagy egy későbbi időpontban tartott tanfolyamra beszámítjuk
  • Erre a befizetéstől számított 6 hónapon belül van lehetőség, ezután a befizetett díj elvész
  • A regisztráció a képzés kezdete előtt minimum 48 órával szankciók nélkül bármikor visszamondható, ekkor a már befizetett összeget visszaadjuk, vagy beszámítjuk
  • Ha a jelentkező nem jelzi időben visszalépési szándékát írásban (azaz a képzés előtt 48 órával az: oktatas@brillbird.hu , vagy az oktatas1@brillbird.hu e-mail címek valamelyikére), a tanfolyami díjat nem áll módunkban visszaadni
  • Amennyiben a tanfolyam előtti 48 órán belül mondja le a képzést, orvosi igazolás ellenében visszautaljuk a befizetett összeget
  • A befizetett tanfolyami összegről, minden esetben értesítést küldünk e-mail formájába
  • A tanfolyam megtartása előtt 48 órával értesítünk titeket, a tanfolyam indulásáról, illetve elmaradásáról. (5 fő alatti jelentkezés és befizetés esetén nem áll módunkban a meghirdetett tanfolyamot megtartani.)


Fizetési lehetőségek:

Személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával az oktatási irodában (1066 Budapest, Ó utca 46. minden hétköznap 08:00-tól 16:30-ig)

Banki átutalással
Utalás estén az alábbi számlára történjen a befizetés:
Brillbird Europe Kft.
Bankszámlaszám: 10700385-66180515-51100005

A közlemény rovatban mindenképpen fel kell tüntetni a képzés időpontját és a jelentkező nevét (Például: 2021.10.26. Minta Kata). Ennek hiányában az érkező befizetéseket nem tudjuk azonosítani.

A jelentkezés regisztrálásához mindenképpen szükséges a képzési előleg befizetése!!!

 

Engedélyszám: E/2020/000266