BLiNG-BLiNG -- Szupercsillogó Szalonminták pillanatok alatt

Oktató: Kispál Luca

Ismerd meg a BrillBird díszítőanyagait! Ezen a tanfolyamon ötletelünk a fiók mélyén lapuló csillogó díszítők felhasználására és megtanuljuk a legújabb dekoranyagok tartós beépítését is. Megismerjük és rendszerezzük az anyagcsoportokat, ezáltal biztos alapokat szerezhetsz a későbbi, magasabb szintű díszítő tanfolyamokhoz. Olyan szalonban népszerű díszítéseket készítünk, melyek nem a kézügyességre alapoznak, így kézi festés helyett inkább az anyagok végtelen kombinálásával alkotunk látványos mintákat. "Hogyan lehet tartós a chrome por?" "Hogyan rögzítsem a matricát?" "Milyen anyaggal érdemes fedni a különböző díszítéseket?" A tanfolyam során minden díszítőelemmel kapcsolatos kérdésedre választ kapsz! A tanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek is ajánlott.


Elsajátítható ismeretek

-Anyagismeret: minden ami a díszítő anyagok használatáról tudni kell.

-Nyomda technika

-Ombre készítése

-Beépíthető díszek pontos használata

-Chrome por technika

-Felületi díszítések

-Vékony vonalak festése

 

  • Oktatás időtartama: 09:00-16:00
  • Oktatás díja: 9 800 Ft + ÁFA

Regisztrációs díj:

6000 Ft (mely levonódik a tanfolyam árából)

 

FONTOS!!!! – A képzési előleget kizárólag a Budapesten, a BrillBird oktatóközpontban (1066 Budapest, Ó utca 46.) tartott képzések esetén kell fizetni a fent magadott módokon. Vidéki képzéseinknél fizetési és általános információkért keressed a tanfolyamot szervező viszonteladót!

 

Ahhoz, hogy a jelentkezésed véglegessé váljon, szükséges a képzési előleg befizetése, melynek összege: 6000 Ft. Az előleget befizetheted személyesen az oktatóközpontban /1066 Budapest, Ó utca 46. (Oktogonnál)/ illetve átutalással is intézheted a 10700385-66180515-51100005 bankszámlaszámra.

A JELENTKEZŐKET A KÉPZÉSI ELŐLEG BEÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN REGISZTRÁLJUK.

Részletes információ a képzési előlegról és a befizetés lehetőségeiről:

http://www.brillbird.hu/mukorom/38-regisztracios-dijat-vezetunk-be-tovabbkepzeseinknel

 

 

Engedélyszám:E/2020/000266

Kapcsolódó információk

Tananyag