Hírek - Esküvői hajlított kocka köröm - SBS - Bán Niki


Bán Niki már az esküvői szezonra készül ezzel a menyasszonyi hajlított kocka körömmel. A különleges hatásokkal kialakított francia szabadszélt nem csak a clear porból megépített áttetsző szív betét, hanem ez ezüst átmenetek, az üveghatás, a snow white paint gel festések és a szikrázó kövek is lélegzetelállítóan elegánssá teszik.

 

A BrillBird Nail Prep és Primer 1 használatával megfelelően előkészített körömre a formának megfelelően felhelyezem a BrillBird Duplaszárnyú Sablont.

 


 


BrillBird Cover Pink Tan porcelán porral elkészítem a körömágy hosszabbítást. A szabadszéli részt a mosolyvonalnál BrillBird „C50” gyöngyházfényű fehér porcelán porral alakítom ki.

  

A szabadszél középső egyharmadán színátmenetet alakítok ki a BrillBird „C38” különleges higanyhatású ezüst porcelán porból.

 

A szabadszél utolsó egyharmadát pedig BrillBird Clear építő porral fejezem be az üveghatás érdekében. Az építés folyamán végig a BrillBird Acrylux építő ecsetét használom.

 

BrillBird Snow White Paint Gel-el és BrillBird 0” díszítő ecsettel elkészítem a romantikus motívumokat, majd a körmöt Brill Top Holo Pink rózsaszín gyémántfényű, fixálásmentes fényzselével borítom.

 

Végül a minták ívét követve irizálóan ragyogó Swarovski köveket helyezek a körömre.