Hírek - Rugalmas kagylólap beépítése


Rendkívüli népszerűségnek örvend manapság a műkörömbe építhető csipke, kagylólap, madártoll illetve egyéb - a természetben illetve környezetünkben is fellelhető - tárgyak, anyagok körömbe történő beépítése. Valódi csipke beépítését már bemutattuk nektek, így elérkezett az idő, hogy a rugalmas kagylólapok beépítését is szemléltessük.

Rugalmas kagylólap beépítése

SBS

Laki Zsuzsi


Ebben a cikkünkben a BrillBird rugalmas kagylólapjainak beépítését mutatjuk be Nektek lépésről-lépésre, hogy Ti is elkápráztathassátok vendégeiteket ezzel a különleges hatású beépíthető dísszel.

A BrillBird kagylólapjai különlegesen rugalmasak, így akár az egész szabadszél felületére könnyen felheylezhetőek.

 

Elkészítem az alapréteget BB Iron Gel-ből. A körömágyhosszabbítást  BB  Cover Flesh zseléből építem meg. Ezt BB Pink Gel - Glassy építő zselével borítom. Köttetés után megreszelem a mosolyvonalat. 

A BrillBird kagylólapok rendkívül rugalmasak és hátoldaluk  a könnyű felhelyezés érdekében előre ragasztóval van bevonva, így könnyedén felragaszthatom a matt szabadszéli részre. 

Felhelyezés után a  mosolyvonal mentén és a széleken formára vágom a kagylólapot egy kis ollóval, épp úgy mint a beépített csipkedíszek esetén. 

A B37-es, mélyebb árnyalatú zselével kiemelem a mosolyvonalat. 

Finoman elvékonyítom a szabadszél felé. Ehhez Shadow Gel ecsetet használok. 

B35-ös zselével kontúrozom, kiemelem a köröm csúcsát.
 

Majd finoman eldolgozom a mosolyvonal felé. Ehhez Shadow Gel ecsetet használok 

A körmöt köttetem majd Gel Hard ecset segítségével BB Iron Gel-el elkészítem a borítóréteget.

A körmöt Brill Top Gel fixálásmentes fényzselével fejezem be, majd BrillBird speciális pontozótűvel és Snow White  Paint Gel-el készített apró pöttyökkel teszem teljessé a mintát.