Hírek - Aranyfüzéres kék karácsony - szalon SBS - Marton Bettina


Karácsony idején szívesen készítünk és viselünk extrémebb körmöket - szalonhosszban is. Íme egy ötlet, hogy a télapókon és borostyánleveleken túl hogyan készíthetünk karácsonyi hangulatú díszítést.

 

Aranyfüzéres kék karácsony

 

Step By Step

Szalon kiadás

 

Marton Bettina

 

Marton Bettina, olimpiai bajnok BrillBird oktató az ünnepekre hangolódva készítette ezt a gyönyörűen szikrázó kék körmöt, melyet díszítése tesz igazán különlegessé. A szalonhosszú mandula köröm elkészítését most lépésről lépésre mutatjuk be Nektek. Külön is használhatjátok az extra méretű kő, vagy az arany füzér esetleg a transzferfóliával kiemelt mosolyvonal díszítési technikákat. 

 

Varázsoljatok Ti is ünnepi körmöket vendégeitek kezére! 

Csodaszép körmökben gazdag ünnepeket  ívánunk minden körmösnek!


BrillBird Cover Pink zselével és az új őszi BrillBird trendszínnel, a D16-os gyémántfényű zselével megépítem a szalonmandula körmöt, majd fixálás után formára reszelem.


Két kiválasztott körömbe extra méretű követ helyezek, ehhez a szabadszélbe a mosolyvonal legmagasabb pontjánál Brill Drill csiszológéppel és Kicsi Titánium Karbid Frézer fejjel a kő méretének megfelelő lyukat készítek.


Átlátszó BrillBird Turbo Clear Powder gyorsan kötő porcelán porból egy kis gombócot beleteszek a lyukba, majd egy csipesz segítségével belenyomom a nagyméretű követ. A porcelán magabiztosan rögzíti, a lyuk pedig beljebb süllyeszti, így könnyeben viselhetővé teszi a nagy követ.


Az arany füzért a köröm felületére vékony vonalban felkent szupererős BrillBird Brush on Glue ragasztóval rögzítem. Ez a már önmagában erősen rögzíti a díszítést, de a fényzselével majd még tartósabbá tesszük.


A mosolyvonalat minden körmön kiemelem a fixálásmentes BrillBird Brush&Go Go02-es fekete zselével, melyet elegendő a fényzselé előtt csak 1 percet lámpázni.


Azokon a körmökön, ahol nem alkalmaztam más díszítést a fekete mosolyvonalat transzferfóliával teszem még ünnepibbé. A mosolyvonalra BB Line ecsettel hígítás nélkül, vékonyan felviszek a Speciális Transzferfólia Ragasztóból, majd fél perces száradás után rányomom a transzferfóliát 15 másodpercig. Ezután BrillBird Top Shine fixálásmentes fényzselével borítom a körmöt.

BrilBird Tipp:  A transzferfóliás díszítés felületére bátran kenhetem akár vastagabban is a fényzselét, de a köveknél és az aranyfüzérnél ügyeljünk rá, hogy a tetejére ne kerüljön, mert elveszi a csillogást. Azonban a rögzítésben sokat segít ha egy vékony ecsettel a kő és a füzér tövébe is "bedolgozzuk" a fényzselét.