Cover - Latte Köröm Step by Step

Új trend a latte- azaz tejes fehér szín - és a körömágyhosszabbító szín kombinációja, ezek összemosásával létrehozott köröm. Behán Évi, BrillBird Referencia Szalon tagunk készített is egy ilyen körmöt és elkészítette ennek step by step fotó sorozatát is. Gratulálunk Évi!

Nude-Francia pillangós műköröm step by step Julijana Ruzictól

Julijana az új Nude Builder Gel-t kombinálta a White-Delux szikrázóan hófehér színével és készített egy különleges, pillangó mintával díszített műkörmöt.

Elegáns Lila -Csillámos Műköröm SBS

A Facebookon átléptük a bűvös határt, a BrillBirdnek már több mint 100 000 like-ja van, napról napra többen követnek minket, kíváncsiak oktatóink munkáira, vásárlóink által beküldött műköröm mintákra, akcióinkra. Ebből az alkalomból készült ez az elegáns lila köröm.

Brush&Go Gel&Lac - Step By Step - hivatalos BB technika

Nézd meg hogyan kell szakszerűen használni a Brush&Go Gel&Lac-ot! Mindössze egyetlen rétegben fedő, fixálásmentesen, eleve fényesre kötő Gel&Lac-unk közvetlenül az előkészített körömlemezre kenhető. 15 tartós, kopásálló gyönyörű divatszínben, BrillBird minőségben!

Varázslat Vivid Jégfóliával

Julijana Ruzic, BrillBird tréner megmutatja hogyan lehet egyetlen tégely Vivid Jégfóliával az összes zselénket igazán különleges hatásúvá varázsolni!