Termékek katalógus

Megjelent a BrillBird 2023-2024 tavasz-nyár katalógusa!

Kattints a képre és lapozd online!


 
A BrillBird műkörömalapanyag márka, ahogy a neve is mutatja egyszerűen csak szárnyall mint a madár, hihetetlen magaslatokba jutott el alapítása óta. Büszkék vagyunk eredményeinkre, hogy itthon és világszerte is a legnépszerűbb műköröm alapanyag márkák között tartanak minket számon, hogy műköröm alapanyagaink megbízhatóak, számos műkörmös versenyen bizonyítottak és szalonokban is a tartós körmök alapjául szolgálnak. 
 
Európa-szerte, sőt már Ausztráliában is több és több műköröm viszonteladó hirdeti büszkén, hogy a BrillBird csapat tagja, hogy egy igazán elegáns kivitelű, magas minőségű, a szépségipar minden igényét kielégítő műköröm márka képviselője. Büszkék vagyunk! Büszkék vagyunk, hogy már közel 30 viszonteladóval rendelkezünk világszerte. Magyarországon is folyamatosan nő viszonteladóink száma, illetve Ti műkörmösök is egyre többen szerettek bele minőségi műköröm alapanyagainkba, csodás színeinkbe legyen szó akár műköröm zselé, műköröm porcelán vagy gél lakk színskálánkról, illetve legfrissebb innovációinkba.
 
Az induláskor célunk volt létrehozni egy olyan műköröm márkát, mely nemcsak csomagolásában és minőségében exkluzív és kiváló, hanem elérhető is marad. Elérhető marad minden igényes műkörmös számára, aki a magáénak érzi a BrillBird szellemiségét, aki elkötelezett az igényes, minőségi, professzionális munka és az állandó, megalkuvást nem tűrő fejlődés mellett. Immár elmondhatjuk, sikerült.
 
Sosem engedtünk a minőségből, követtük a műköröm trendeket és nem egyszer diktáltuk azokat, és ezzel egyidejűleg létrehoztuk az igényes BrillBird műkörmösök közösségét. Köszönjük Nektek, hogy egy, a szakmában teljesen egyedülálló, összetartó közösséget alkottok. Nélkületek ez nem sikerülhetett volna. 
Köszönjük, hogy mindig velünk vagytok műkörmös rendezvényeinken, vásárlásaitokkal, visszajelzéseitekkel és állandó jelenlétetekkel a Facebook oldalunkon is mindig támogattok bennünket. Az embernek kedve támad ebbe a csapatba tartozni: akár mint BrillBird műköröm alapanyag felhasználó, a BrillBird műköröm továbbképzések tanulója, BrillBird versenyző vagy Nails Premier szakmai nap látogatója...
 
Büszkék vagyunk a nálunk végzett OKJ-s tanulóinkra, akik sikeresen helyt állnak a műkörmös szakmában és ők is igyekeznek azt a minőséget képviselni, amit mi is célkitűzésül választottunk. Népszerűek egynapos műkörmös továbbképzéseink is, ahol gyakorlatorientáltan, kis létszámban biztosítjuk a szakmai fejlődést minden műkörmös szakember számára. Választhattok műköröm építő képzések  - zselével és porcelánnal - gél lakk képzések és természetesen műköröm díszítő képzéseink széles választékából. 
A BrillBird ajtaja nyitva áll minden igényes körmös előtt!

Letölthető katalógusok