Minden BrillBird oktató olimpiai aranyéremmel a nyakában tért haza Londonból a Nailympics versenyről, a Körömolimpiáról!!!

2012. szeptember 22-24-ig került megrendezésre Londonban a Nailympics műköröm építő- és díszítő verseny azaz a Körömolimpia.

Hypnotic Gel&Lac - a gél lakkok új generációja

Gyönyörű, színnel azonos üvegekben! Rendkívül jól pigmentált színek! Több mint 3 hétig tartós! Új fejlesztésű, tartósabb alap - Hypnotic Bond és garantáltan kopás- és sárgulás mentes fedőfény - Hypnotic Top

Békefiné Müller Georgina: Tippek kezdő műkörmösök számára

Első hallásra úgy tűnhet, hogy ugyan már, manikűrözni, műkörmöt építeni bárki tud, akinek van egy kis kézügyessége. Hát bizony ez nem így van. Sokaknak fogalmuk sincs róla, hogy milyen egészségkárosodást okozhatnak egy rosszul elvégzett manikűrrel, vagy egy házi módon barkácsolt műkörömmel.

Nailympics Australia – BrillBird sikerek a műkörmös szakma világából

A BrillBid csapata tarolt az Ausztrál Nailympics versenyén! Gratulálunk a ragyogó, BrillBird trófeákhoz Kathy White-nak és Andrea Alston-nak! Büszkék vagyunk rátok, Lányok! Köszönjük, hogy a BrillBird műköröm termékeit választottátok, és műköröm alapanyagainkkal hozzásegíthettünk benneteket a fényes győzelemhez!

Újdonság!!!

Vendégreszelő CSAK 90 Ft/darab. Ajándékozz Te is vendégeidnek mini BrillBird vendégreszelőt, kis ráfordítással örömet szerezhetsz visszatérő vendégeidnek. Táskában is könnyen elfér!! Akár műköröm - akár természetes köröm azonnali igazításához kitűnő választás. A képre vagy ide kattintva a műköröm...