Móréné Kovács Nikoletta - Műköröm tanfolyam oktató

Móréné Kovács Nikoletta - műköröm tanfolyam oktató

Titulus: Mesterleveles műkörömépítő, Mesterleveles lábápoló, OKJ-s oktató


Mesterleveles műkörömépítő, Mesterleveles lábápoló, OKJ-s oktató, Nemzetközi oktató, 2016 Nailympia Ezüstérmes, 2017 NailPro Kupa Bukarest 3. helyezett, 2017 NailPro Las Vegas 5. helyezett,2019 Estonia Nailympia 2 Ezüst érem, 2019. Zsűri vizsga, 2019. Szakma Elismerő Nagydíj

Közel 10 éve szereztem OKJ bizonyítványt kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmában. Azóta folyamatosan dolgozom ebben a szakmában, miközben a lehető legtöbb képzést, illetve szaktanfolyamot végeztem el, tökéletesítve a technikámat.
 

2016-ban májusában szereztem meg a mesterdiplomát és ettől az időponttól kezdve aktív Iparkamarai tagként is tevékenykedem.

Tanulmányaim során az ország legjobban felkészült oktatóitól tanulhattam és lenyűgözött szakmaszeretetük, hozzáértésük és odaadásuk, mindeközben teljes mértékben azonosulni tudtam az inspirációjukkal.Ennek következtében ma már legfontosabb céljaim között szerepel, hogy ez a szakma megkapja a méltó elismerést. Véleményem szerint ez csak a jól felkészített, megfelelő színvonalon dolgozó szakemberek sokasága mellett érhető el úgy, hogy a szakmaiatlanság és kontárság a lehető legjobban visszaszoruljon.

Ebben nyújtok segítséget a tanulni vágyó hallgatóknak, mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten. Filozófiám, hogy sikeres képzés csak interaktívan, az elméleti tananyag gyakorlatban történő párhuzamos bemutatásával történhet. 

Móréné Kovács Nikoletta műkörmös tanfolyamai:

Hordható exrtém formák építése - Az

Extrém forma extrém méretben,ami még hordható is? Lehetséges? Lehetséges!

Gépi pedikűr - géllakkozás innovatív technikája

Minden vendég ápolt, szép lábakra is vágyik, nemcsak kezekre. Még sosem volt ilyen gyors és tartós a géllakkozás, mint az új, innovatív gépi pedikűr segítségével. Nyújts többet a vendégeidnek és kápráztasd el őket a legújabb technikával. Mesteroktatónk segítségével átveszitek a témát az alapoktól, a felmerülő...

Stiletto Versenyfelkészítő

Szeretnél versenyezni, de nem tudod hogyan? Szereted az extrém formát, de nem tudod, hogyan is állj neki egy Stillettonak, ami minden versenyen valamilyen formában megjelenik? Gyere el, és megtanuljuk együtt zselével, hogy milyen is egy igazi Stiletto Európában.