Hírek - BrillBird Szalon Nails Premier 2017 Tavasz | Beszámoló


A Corvin Mozi tetejére felkerül a BrillBird Szalon Nails Premier plakát, ahogy belépsz az épületbe filmek helyett BrillBird újdonságok képe köszönt. Ilyenkor már tudni lehet, hogy elérkezett a nap, amikor debütálnak az új színek, megjelenik az új BrillBird Nagy Katalógus!

 

A Sziget Fesztivál alapítója Gerendai Károly nyilatkozta egy interjúban, hogy amint véget ér a fesztivál egy rövid pihenő után már el is kezdik szervezni a következőt. Így vagyunk mi is a BrillBird Szalon Nails Premierrel: kigondoljuk a csapattal az új színeket, megkezdődnek a fejlesztések, hogy a következő szezonban még több újdonsággal lephessünk meg Titeket.

A tavaszi premierek mindig pezsdítőbbet hatnak, hiszen megérkezik a jó idő ezzel együtt a pasztell-neon színek, nem beszélve az új Nagy Katalógusról, aminek fellapozásával könnyedén lehet tájékozódni a BrillBird termékekről, anyagok felhasználásáról, sőt tippeket is adunk a gyorsabb szalonmunka érdekében.

A hagyományokhoz híven idén is egész napos körmös előadásokkal vártunk Titeket, magyar és külföldi bajnok oktatókkal. A változatos programnak köszönhetően a rendezvényre látogató műkörmösök innovatív technikákkal, díszítésekkel inspirálódhattak, és biztosan ötletekkel teli tértek vissza a szalonba. Az eseményről készült galériát ITT tudjátok megnézni! 

 

A BrillBird Szalon Nails Premier napján már reggel 9 órától megnyitottuk a Corvin Moziba kitelepített boltunkat, tele újdonságokkal, akciókkal vártunk Titeket. Gyorsan elkezdtek megfogyatkozni a polcokról az új színek, díszítők. Hatalmas sikere volt az új EXTRA TOPNAK, amiből elegendő egyetlen réteg! Sűrű állagú, könnyen oldható zselé. Három hétig védi, rugalmasan és fényesen tartja a körmöt. Zselés és gél lakkos körmök fedésére is alkalmas, LED és UV lámpában is egyaránt köt.


 

Szintén a BrillBird Szalon Nails Premieren debütáltak először az új Color Builder Gel-ek, így már színes zselével is építhettek körmöket a gyorsabb szalonmunka érdekében. Hat divatos színben jelentek meg: baby pink, sky blue, neonpink, red, turquoise, eggplant. Kombinált lámpában (LED/UV) 1 perc alatt teljesen kiköt, minimális ragacsos réteggel. Szabadszélhez átlátszó alapréteggel, teli körömre akár alapréteg nélkül is használható. Könnyen teríthető, de mégis sűrű. Tökéletesen fed, egyenletesen, foltmentesen köt. Kitűnően reszelhető a színét nem veszíti el reszelés közben. Nem színezi el az ecset szőrét sem, teli szín esetén a természetes körmöt sem.


 

 

A gél lakkok szerelmesire is gondoltunk Hypnotic termékcsaládunk gyönyörű új színekkel bővült a trendszíneknek megfelelően. Az új különböző árnyalatok közül mindeni talál a stílusához illőt. Hogy miért válaszd  HYPNOTIC Gel&Lac-okat? Az új fejlesztésű, tartósabb alap (Hypnotic Gel&Lac Bond) + garantáltan kopás- és sárgulásmentes fedőfény. Sűrű állag – nem folyik be az oldalsó bőrredőkhöz,  tökéletesen, csíkozásmentesen kenhető. Még könnyebb oldhatóság, így még körömkímélőbb, rendkívül jól pigmentált színek

 

Megjelent a sokatok által várt BrillBird Hypnotic French készlet. Amelyben mindent megtaláltok, ami szükséges a népszerű francia körmök elkészítéséhez. A készletet úgy állítottuk össze nektek, hogy kiadós és gazdaságos legyen! Tartalma: Hypnotic Bond 8 ml, Hypnotic White (#13) 8ml, Hypnotic Transparent Pink (#67) 8ml, Hypnotic Top 8 ml.

 

Nem lehet kihagyni a kedvelt újdonságok közül az új Brush&Go zseléket sem, hiszen elképesztően gyönyörű színekben mutatkoztak meg ismét. Sajátosságuk, hogy „felkened és kész” színes zselék , ultra-magas pigmenttartalmuknak köszönhetően egy rétegben kitűnően fednek, mégis könnyedén fényesre kötnek , így nincs szükség fényzselé használatára és fixálásra sem!

 

Az idei tavasz-nyár sláger díszítői a NailArt Dots-ok, amelyek kisebb és nagyobb pöttyökkel feldobják a legegyszerűbb körmöket is. Tökéletesen kombinálhatók elegánsabb és bohókásabb körmökkel is. Próbáljátok ki őket, öt különböző színben kaphatók, imádják a vendégek! 


 

A képekre kattintva eljuthattok a webáruházba, további újdonságokat pedig ITT találtok.